Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 24 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Josep Vilella presenta el llibre “Cuinem en família” a Sant Cebrià

23 d'octubre de 2017

El conegut gastrònom Josep Vilella va presentar el seu nou llibre “Cuinem en família” de la mà del CESC (Centre D’Estudis Sant Cebrià) divendres dia 20 a les 20 a Sant Cebrià de Vallalta.

Associació de casal d’avis commemora el seu desè centenari amb un dinar

23 d'octubre de 2017

L’Associació del Casal d’Avis, junta que s’encarrega de la gestió de les subvencions que el Casal rep per part de l’Ajuntament de Sant Cebrià, celebra enguany 10 anys. Aquesta associació, que sovint també organitza activitats com excursions i un dinar anual, va celebrar aquest dissabte un dinar al restaurant “Pura Brasa” de Pineda amb motiu del seu desè aniversari.

Convocatòries de subvencions atorgades des de les Àrees de Cultura, Esports i Joventut

23 d'octubre de 2017

Aquest any l'Ajuntament de Sant Cebrià atorgarà un màxim de 5.000€ per cada entitat que presenti sol·licitud per a les convocatòries de subvencions atorgades des de les Àrees de Cultura, Esports i Joventut, les quals van ser publicades al BOPB (Butlletí Oficial de la Província de Barcelona) el passat 19 d'octubre.  El període per presentar les sol·licituds finalitzarà el proper 30 d'octubre de 2017, presentant sol·licitud en el registre d'entrada de l'ajuntament.

Nova baixada de l’IBI per l’any 2018

20 d'octubre de 2017

El Ple urgent celebrat dilluns 9 d’octubre, a proposta del govern, va aprovar la baixada de l’IBI d’un 2% passant del 0,86 al 0,845. Va tenir el recolzament del PSC i TSC que van votar a favor. Aquesta és la tercera baixada de l’IBI consecutiva. Com es pot veure a continuació, aquesta baixada suposarà un decrement en els ingressos de més de 30.000€.

L’enllumenat de les urbanitzacions de Sant Cebrià de Vallalta serà aviat una realitat

20 d'octubre de 2017

En el passat Ple Ordinari del 27 de setembre es va aprovar per unanimitat de tots els regidors dels grups politics del consistori la modificació de partides del pressupost municipal per tal d’adjudicar el romanent del pressupost anterior a l'ampliació d'una partida assignada per a l'actualització dels projectes y el desenvolupament de l'enllumenat de les tres urbanitzacions.

Presentació del llibre “Cuinem en família” de Josep Vilella

19 d'octubre de 2017

El Centre d'Estudis Sant Cebrià (CESC) presenta aquest divendres dia 20 d’octubre a 2/4 de 8 del vespre el llibre – CUINEM EN FAMÍLIA – de Josep Vilella. Un llibre que té per objecte animar a pares i fills a passar bones estones a la cuina amb l’ajuda de receptes dels millors xefs europeus.

Taller “com transformar els conflictes en oportunitats”

19 d'octubre de 2017

En moments de pressió necessitem espais per compartir, créixer i recordar que sempre tenim més possibilitats de les que pensem! Per això Dario Martone, formador i terapeuta, ens presenta aquest taller per transformar els conflictes en oportunitats.             A partir del divendres 27 de octubre de 17 a 18.15 hores a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Manifest de condemna per les detencions les detencions de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

17 d'octubre de 2017

Aquest matí a les 12 h, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'ha concentrat a les portes del consistori, on l'alcaldessa, Sònia Scafa, ha llegit aquest manifest, consensuat entre l'Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, Associació de Municipis per la Independència i Associació Catalana de Municipis, amb motiu de condemna per les detencions les detencions de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez: Les nostres idees sempre seran lliures La llibertat no es compra ni es ven, ni es negocia, ...

Carta de les AMPAs de La Vallalta en suport a les escoles de Catalunya

17 d'octubre de 2017

Les AMPAs de les tres escoles i l'institut de La Vallalta han signat una carta en suport a les escoles i professionals de Catalunya envers als atacs rebuts els darrers dies per alguns polítics. L’escola que tenim, és l’escola que volem. Una escola que educa des de la inclusió, l’acolliment, una escola que comparteix i coopera amb la societat.

Taller de maquillatge d’efectes especials

16 d'octubre de 2017

Ara ja pots aprendre a maquillar-te com un autèntic professional i aconseguir el millor maquillatge d’efectes especials.  T’oferim un taller gratuït i obert per a tot tipus de públic on podràs aconseguir el millor maquillatge per a Halloween.  L’horari és de 17.00h a 20.00h i les dates són: Dilluns 30 d’octubre al punt jove  Dimarts 31 d’octubre al pavelló municipal  T’hi esperem!

Registres del 1 al 10 de 1308
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 131 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219