Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 29 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA IMPLANTA EL SERVEI DE RECOLLIDA DE LA MATÈRIA ORGÀNICA

19 d'octubre de 2009


Sota l'eslògan "Puja al tren!Recollida selectiva de matèria orgànica" es posa en marxa la campanya de comunicació i atenció al ciutadana per explicar als veïns com s'ha de fer la recollida de la fracció orgànica.

 

A partir del 16 de novembre, els veïns de Sant Cebrià de Vallalta ja podran fer la recollida selectiva de la matèria orgànica ja que l'ajuntament posa en funcionament el nou servei de recollida amb 280 contenidors arreu del municipi. Els dies del servei de recollida de brossa orgànica seran els dimarts, els dijous i els dissabtes. La recollida de contenidors de resta serà els dilluns i divendres.

En motiu de la implantació del nou servei, l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta inicia el proper dilluns 19 d’octubre la campanya de comunicació “Puja al tren!Recollida de selectiva de matèria orgànica” que té per objectiu donar a conèixer a la ciutadania en què consisteix el servei i com podem fer la recollida de l’orgànica. Aquesta campanya ha estat desenvolupada per hèlix serveis ambientals, empresa especialitzada en comunicació i investigació social en l’àmbit de la gestió de residus.

 

En el marc de la campanya, que s’allargarà fins al 7 de novembre, s’ha editat un paquet informatiu que s’enviarà a 2.500 llars del municipi, amb un fulletó informatiu, una carta, un magnètic recordatori per a la nevera i una invitació al Punt d’Atenció Ciutadana. En aquest punt informatiu s’atendrà de forma personalitzada els veïns, es resoldran dubtes i es lliuraran un cubell per a l’orgànica, un paquet de bosses compostables i un obsequi per fomentar la reducció de residus a casa, que podrà ser o bé una carmanyola o bé una bossa reutilitzable, fins a exhaurir-ne existències.

 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219