Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 17 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Marxa Familiar La vallalta
Marxa Familiar La vallalta

Marxa Familiar Sant Cebrià de Vallalta

7 de setembre de 2017


El proper dia 16 de setembre se celebrarà la Marxa Familiar de la Vallalta, una de les activitats previstes per a la Diada de Sant Cebrià.

El pavelló municipal de la vila esdevindrà el punt de partida i d’arribada d’aquesta caminada. La marxa, que començarà a les deu del matí, comptarà amb un recorregut de 5 quilòmetres i està pensada per a persones de totes les edats, tot i que per al bon funcionament és imprescindible que per cada cinc nens hi hagi un adult.


Les inscripcions es poden dur a terme en el despatx de l’AMPA del Pi Gros fins el 14 de setembre. El preu és de 3 euros i el pagament es realitzarà els dies 12, 13 i 14 de setembre. El mateix dia de l’activitat també es podran realitzar inscripcions pel preu de 5 €, però cal recordar-vos que aquestes places són limitades.


A l’arribada tots els participants rebran entrepans i podran gaudir d’un espectacle de Zumba on tothom estarà convidat a participar.


Aquesta activitat està organitzada per l’AMPA del Pi Gros, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i amb la col·laboració de les següents entitats: Agrupació de Defensa Forestal Vallalta, Move it, Esplai la Maduixa, Protecció Civil Sant Cebrià de Vallalta, Vallalta Trail i Sant Cebrià Actiu. 

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de l’Ampa del Pi Gros, trucar al número de telèfon  656 840 685  o escriure un mail a ampaelpigros@yahoo.es.Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219