Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 19 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
sopar groc solidari
sopar groc solidari

Sopar groc solidari de l’Assemblea Nacional Catalana a Sant Cebrià

8 de febrer de 2018


Divendres 2 de març, la Territorial de Sant Cebrià de l’Assemblea Nacional Catalana organitza un sopar groc solidari. Una trobada que té per objecte recollir fons per la caixa de solidaritat amb els presos polítics i continuar fent soroll per fer front al seu injust empresonament.

El restaurant Can Martri, ubicat al carrer del Centre 3 de Sant Cebrià de Vallalta, serà el punt de reunió pe acollir aquest acte, que començarà a les 21 h i que comptarà amb la intervenció del vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana Agustí Alcoberro.  

El preu per persona és de 25€ i la venda de tiquets es realitzarà des de les oficines de Finques Sant Cebrià, a l’Avinguda Maresme, 11, que també ha facilitat el seu telèfon per a consultar dubtes o fer reserves (93.763 06 00).  Paral·lelament s’han posat en marxa els tiquets per a “taula 0”, de manera que tots aquells que vulguin participar però que no puguin assistir a l’acte puguin col·laborar igualment. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219