Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal.
A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal.

Comença la Prevenció d’Incendis Forestals: prohibit fer foc entre el 15 de març i el 15 d’octubre

13 de març de 2018


A partir del dia 15 de març i fins el dia 15 d’octubre restarà prohibit encendre foc en tot el terme municipal. Aquesta prohibició, que es recull a l’article 15 del Decret 64/1995 amb data de 7 de març per Prevenció d’Incendis Forestals, fa referència a qualsevol activitat que impliqui fer foc, tal com són jocs d’esbarjo o crema de restes vegetals, d’entre altres.  Un ban que fa també incís en la prohibició de tirar coets, globus o altres artefactes que continguin foc dins les urbanitzacions del municipi, de la mateixa manera que també es prohibeix dins les zones amb vegetació properes al nucli urbà. La Policia Local de Sant Cebrià serà l’encarregada de fer complir aquest ban, durant el període que s’estableix, en col·laboració amb els Agents Rurals, els membres de l’Associació de Defensa Forestal ADF i Protecció civil.

En el cas que existeixi la necessitat de fer foc, caldrà tramitar una autorització amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de l’oficina que hi ha a Vilassar de Mar (al Mercat de la Planta i la Flor), on es troba l’oficina dels Agents Rurals. Adjunt a aquesta notícia es troba el model de sol·licitud, que triga entre deu i quinze dies a ser tramitat i concedit. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219