Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 21 de setembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Membres de la Junta Local de l'AECC de Sant Cebrià durant l'acte
Membres de la Junta Local de l'AECC de Sant Cebrià durant l'acte

preparació del dinar solidari de de lluita contra el càncer
preparació del dinar solidari de de lluita contra el càncer

Diada solidària de lluita contra el càncer de l'AECC de Sant Cebrià de Vallalta
Diada solidària de lluita contra el càncer de l'AECC de Sant Cebrià de Vallalta

aportacions solidàries d'entitats, botiques i empresaris per la rifa solidària
aportacions solidàries d'entitats, botiques i empresaris per la rifa solidària

Prop de 400 persones participen a la Diada de lluita contra el càncer de Sant Cebrià

16 d'abril de 2018


Prop de 400 persones van assistir ahir a la 12a edició de la Diada de lluita contra el càncer que l'AECC va celebrar ahir al Pavelló Municipal de Sant Cebrià de Vallalta. Una jornada solidària que, amb l'objectiu de recollir fons per a la investigació i la lluita per erradicar el càncer, va reunir gent de Sant Cebrià i de municipis veïns com Arenys de Munt, Sant Pol, Canet i Sant Iscle.


L'acte va comptar amb una gran afluència de col·laboració per part de botigues, empreses, associacions i entitats veïnes que van aconseguir amb les seves diferents aportacions que, un any més, les despeses de l'organització es veiessin reduïdes i que es puguin destinar el màxim de fons a la causa. Per part de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, es van cedir els espais municipals i els subministres necessaris, així com els serveis i l'ajuda del personal de Protecció Civil i de neteja de les instal·lacions.


Tot i que encara no es tenen les xifres exactes de recaptació de l'edició d'enguany, la presidenta de la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer de Sant Cebrià, Joana Robleda, assegura que només de la venda dels 22 talonaris de la rifa i del bar solidari (portat per la Penya Vistamar) es van recaptar prop de 2.900 €. Una xifra que sembla indicar que se superaran els guanys de l'edició anterior, on es van recaptar 3.302.66 €.


Per part de l'organització de la Junta Local de Sant Cebrià s'ha destacat la gran quantitat de participació i d'ajuda desinteressada vers aquesta causa i la gran consciència que tots els assistents van mostrar de cara la necessitat fer front a aquesta malaltia. Tots els diners que es van recaptar arran d'aquesta diada solidària s'envien directament a la central de l'AECC de Catalunya, des d'on es traslladaran a la central espanyola per gestionar-los i destinar-los a la lluita contra el càncer.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219