Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
Part 1 del díptic informatiu del Casal D'estiu 2018
Part 1 del díptic informatiu del Casal D'estiu 2018

Part 2 del díptic informatiu del Casal D'estiu 2018
Part 2 del díptic informatiu del Casal D'estiu 2018

"Vine a la Festa Major" serà la temàtica sobre la qual girarà el casal d'estiu d'enguany
"Vine a la Festa Major" serà la temàtica sobre la qual girarà el casal d'estiu d'enguany

Sant Cebrià està a punt per al Casal d’Estiu Municipal 2018

10 de maig de 2018


Ahir, dia 9 de març, es va celebrar la reunió informativa del Casal d'Estiu Municipal d'enguany al menjador de l'escola El Pi Gros. Durant la reunió es va projectar una presentació de Power Point a les famílies que van assistir, amb la que es van explicar tots els detalls del proper casal d'estiu, així com l'horari base de les activitats. La trobada va comptar amb la col·laboració de la mateixa escola, que va cedir un projector, i de la Fundació Pere Tarrés, que amb una trajectòria de més de 50 anys en el món del lleure gestionarà per segon any aquest casal municipal.

Un dels punts més interessants de la reunió va ser la presentació de les diferents novetats que presenta el casal d'enguany, on es va explicar que el punt de trobada d'aquest any serà el Punt Jove, de manera que els nens i les nenes puguin gaudir a l'estiu d'un entorn diferent de l'habitual en el curs escolar. Altres de les novetats són que aquest any l'ajuntament cedirà més espais municipals i que des del mateix casal s'organitzarà una sortida setmanal per l'entorn del municipi, en horari de 9 a 16 h, sense que aquesta suposi cap cost addicional per les famílies. A banda, s'organitzaran tres festes, previstes per dissabtes, on les famílies podran gaudir amb els seus fills i filles diverses activitats infantils que s'organitzaran.

A partir del 14 de maig i fins al dia 18, les famílies podran fer les inscripcions al Casal d'Estiu en el Punt Jove, en horari de 9 a 10 h i de 16 h 30 a 19 h 30, i també ho poden fer de manera telemàtica, fins al dia 25 de maig, a www.peretarres.org/estiu/casals

A la dreta es poden trobar adjunts els documents de pagament de les dues modalitats (casal d'estiu i menjador) que es poden descarregar, així com el díptic amb informació sobre preus, horaris i activitats. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219