Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 31 de maig

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Les boques dels nous contenidors de Sant Cebrià estan situades a la banda de la vorera
Les boques dels nous contenidors de Sant Cebrià estan situades a la banda de la vorera

Nova informació sobre el servei de recollida selectiva

15 de maig de 2018


Arran de la xerrada informativa sobre el nou model de recollida de residus a Sant Cebrià, celebrada el passat dia 20 d'abril, i també del porta a porta informatiu, el dia de recollida de les restes vegetals ha passat de ser dijous a dilluns. L'opinió dels veïns, en general, ha estat crítica sobre la recollida els dijous i per tant des de l'àrea de medi ambient del consistori s'ha cregut convenient atendre a les peticions dels mateixos. Les actuacions informatives organitzades per l'Ajuntament tenen per objecte escoltar l'opinió del poble i respondre, a la mesura del possible, a les seves demanes i és per això que, responent a una petició de la majoria, s'ha decidit canviar el dia. Malauradament, aquest canvi s'ha produït posteriorment a la impressió dels fulletons informatius sobre el nou sistema de recollida, on el dia de recollida de les restes vegetals continua figurant com el dijous. En aquest sentit cal recordar doncs, que el dia oficial és dilluns i que aquest servei de recollida sempre es fa prèvia trucada al 93 799 62 80. Una trucada que s'haurà de realitzar com a màxim el divendres anterior.


Pel que fa als nous contenidors, cal aclarir que l'obertura per abocar els residus no està situada a la banda de la carretera, sinó al cantó de la vorera. D'ençà que el nou servei s'ha posat en marxa, s'han trobat moltes bosses amb residus al costat de la carretera i tot i que els veïns han demanat canviar l'orientació dels contenidors, perquè és més fàcil per deixar els residus des dels cotxes, aquest canvi no serà possible, ja que aquesta és l'única manera que el nou camió s'adapta al sistema de recollida.


Cal recordar també que els espais on els antics contenidors estaven situats han deixat de ser zona de recollida i per tant, es demana no deixar-hi cap tipus de residu i fer ús de les noves àrees senyalitzades en els diferents mapes.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219