Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 4 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La Festa d'Estiu aterrarà el cap de setmana del 13, 14 i 15 de juliol per omplir l'agenda del municipi d'activitats
La Festa d'Estiu aterrarà el cap de setmana del 13, 14 i 15 de juliol per omplir l'agenda del municipi d'activitats

Programació de la Festa d'Estiu 2018
Programació de la Festa d'Estiu 2018

La Festa d’Estiu farcirà d’activitats el cap de setmana del 13, el 14 i el 15 de juliol

6 de juliol de 2018


La Festa d’Estiu aterrarà a Sant Cebrià la setmana que ve per portar-nos activitats durant tres dies seguits. Divendres 13, dissabte 14 i diumenge 15 de juliol Sant Cebrià es presenten farcits d’activitats que omplen l’agenda del cap de setmana per a totes les edats. 

El tret de sortida el donarà la Festa Cubana que Sant Cebrià Actiu organitza a la zona esportiva el dia 13 a les 22 h de la nit. Animació i balls, menjars i servei de bar  amb “mojitos” al més pur ritme cubà ompliran la nit cebrianenca.  A l’endemà a les 11h del matí arribarà el moment de la canalla, on petits i no tan petits podran gaudir d’inflables de jocs d’aigua, d’animació amb música i de la ja popular “Festa de l’Escuma”. La nit de dissabte estarà presidida per la música amb l’actuació de la banda de versions internacionals Rock-Pop-Dance “Big Mouthers” que vindrà seguida d’un DJ fins a la matinada. Tot amb servei de bar per part de Casikeno.  L’últim dia, diumenge dia 15, començarà amb el Festival de dansa de SANTDANCE, on les noies d’Alba Zamora oferiran l’actuació de final de curs al Pavelló Esportiu a les 18 h.  A les 20 h l’escenari passarà de la dansa a l’humor per donar lloc al monòleg de Xavi Giménez, conegut per la seva participació als programes de TV3 Crackòvia i Polònia. I per acabar, la Festa d’Estiu  tancarà l’edició de 2018 amb una botifarrada popular que amb servei de bar, que començarà a les 21.30.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219