Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 4 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
La marxa Nocturna d'enguany tindrà lloc el dia 28 de juliol
La marxa Nocturna d'enguany tindrà lloc el dia 28 de juliol

Arriba la setena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià

9 de juliol de 2018


La Marxa Nocturna de Sant Cebrià arriba enguany a la 7a edició convertida en un dels esdeveniments esportius de tradició municipal. L'edició d'aquest any torna a celebrar-se a l'estiu i tindrà lloc dissabte dia 28 de juliol, on el pavelló municipal esdevindrà un cop més el punt de trobada. Amb una voluntat d'aglutinar diferents tipus de públic, aquesta edició aporta una novetat respecte a les anteriors i és que es dividirà en dos recorreguts. Així, se separarà en un recorregut de dificultat alta i un altre de més moderat, tot i que tots dos comptaran amb una distància aproximada de 13 quilòmetres i un desnivell de 400 metres.

L'inici de la caminada, que tindrà lloc al pavelló a dos quarts de nou del vespre, aglutinarà tots els participants, ja que ambdós recorreguts compartiran el primer tram de la marxa, que passarà pel Carril Bici, el Parc Puigvert, Can Ferran, can Matas i l'Era d'en Mora, per separar-se a la cruïlla BV5126. Des d'aquest punt, els que triïn el recorregut de nivell alt es dirigiran cap a Ca l'Estol, passant per la Punta de Garbí) fins a arribar al Sender de Sant Andreu, mentre que l'altre recorregut anirà directament cap a la carretera que porta a aquest . Totes dues rutes coincidiran a la plaça de Sant Andreu, on es proveirà als caminants de l'avituallament. Arribat aquest punt, els dos nivells es tornaran a unir per seguir el mateix camí que passarà per indrets típics del paisatge cebrianenc com l'Ermita de Sant Cebrià de Sant Andreu, Can Xic Dalmau, Les Torrentetes, Can Xuxa, Can Romà, Can Tarrades, el Parc Puigvert i el carril bici fins a tornar al punt de partida.

El preu de la inscripció és de 10 euros -es tracta del preu públic, d'acord OOFF núm. 19- i el pagament s'ha de formalitzar mitjançant un ingrés al compte bancari ES72 2100 0399 3502 0000 3062. Amb aquest preu s'inclou assegurança, avituallament, la samarreta de l'esdeveniment i una botifarra i un refresc, que se serviran a l'arribada. Els dorsals es podran recollir al taulell d'atenció al ciutadà de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta des del dia 16 fins al 27 de juliol i també una hora abans de l'inici de la marxa. Per a la recollida de dorsal caldrà que els participants aportin el justificant bancari.

Des de l'organització s'insisteix en el fet que els participants portin aigua, bon calçat, lot frontal i que disposin de telèfon mòbil en tot moment. A banda, tots els menors que hi participin hauran d'anar acompanyats d'un adult. Aquest esdeveniment una iniciativa de l'Ajuntament de Sant Cebrià i s'organitza en col·laboració amb l'Agrupació Defensa Forestal Vallalta, Protecció Civil Sant Cebrià, la Federació de l'ADF del Maresme i Sant Cebrià Actiu. 

Des de la pàgina web i el Facebook oficial de l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta es podran seguir les darreres novetats i les actualitzacions d'aquest esdeveniment esportiu.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219