Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 28 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Des d l’Àrea de Medi Ambient s’està procedint a reubicar algunes de les noves àrees de recollida selectiva, que es van posar en funcionament a principis de maig
Des d l’Àrea de Medi Ambient s’està procedint a reubicar algunes de les noves àrees de recollida selectiva, que es van posar en funcionament a principis de maig

Canvis a les ubicacions de les àrees de recollida selectiva

1 d'agost de 2018


Aquests dies, des de de l'Àrea de Medi Ambient s'està procedint a reubicar algunes de les noves àrees de reciclatge, que es van posar en funcionament a principis de maig. L'objectiu de les noves ubicacions és que siguin més pràctiques per a tots els veïns i que cobreixin millor les necessitats del municipi.

Noves ubicacions:


Al nucli urbà, s'ha col·locat l'àrea al carrer Migdia, més cap al nord d'on es trobaven en l'actualitat.

A la urbanització Can Palau, l'àrea situada a la cruïlla del carrer Romaní amb el carrer Turó de Puigcastell, ha passat a ubicar-se a l'inici del carrer Turó de Puigcastell. L'altra àrea, situada al carrer de Les Vinyes amb el carrer Romaní, ha estat reubicada al Carrer les Vinyes amb el carrer del Bosc.

A la urbanització Vistamar: l'àrea de reciclatge que es trobava al carrer Pedracastell amb el Camí de Canet, se situa ara a l'inici del carrer Sot d'en Trampa.

Pel que fa a Castellar d'Índies: l'àrea que estava a la plaça de les Gavarres passa a ser col·locada al carrer Cadí. A la mateixa urbanització, l'altra àrea situada al carrer Maresme amb el carrer Gregal s'ha traslladat al carrer Morera amb el carrer Xiprer.

Aquests han estat els primers canvis, que s'han posat en marxa aquests dies. Des del consistori però estan estudiant nous canvis i ubicacions, que es duran a terme durant les pròximes setmanes i sobre els quals s'informarà en el moment pertinent.

A banda, cal explicar també que, tal com ja s'ha esmentat en repetides ocasions, moltes de les àrees de reciclatge presenten sovint un aspecte deixat, amb abocaments d'escombraries fora dels contenidors. En aquest sentit, la Policia Local ha obert una inspecció per identificar les persones responsables d'aquesta actitud incívica, que tant està perjudicant la resta dels ciutadans.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219