Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 19 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta posa en marxa l'execució d'un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram
L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta posa en marxa l'execució d'un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram

L’Ajuntament de Sant Cebrià rep un ajut per executar un Pla Director de la Xarxa de Clavegueram municipal

24 d'octubre de 2018


La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona va aprovar al desembre de l'any passat la convocatòria per a la concessió de recursos en el marc del Protocol General del Pla "Xarxa de Governs Locals 2016-2019". En aquest sentit, l'Ajuntament de Sant Cebrià ha rebut aquest any la concessió d'una ajuda d'aquesta convocatòria, emmarcada dins l'àrea de Territori i Sostenibilitat, dedicada a la millora de les infraestructures urbanes de serveis municipals mitjançant plans directors de xarxes de serveis. En aquest cas, per a realitzar un Pla Director dedicat a la xarxa de servei de clavegueram del nucli urbà valorat en 13.000 €.


Objectiu: adequar la xarxa a les necessitats del municipi

L'objectiu d'aquest projecte consisteix a elaborar un inventari de la xarxa de clavegueram existent en el municipi, per tal que es pugui tenir coneixement del tipus d'instal·lació i traçat. En una segona fase, s'executarà una diagnosi del funcionament actual de la xarxa per poder, a continuació, definir les actuacions necessàries per adequar la xarxa a les necessitats actuals de Sant Cebrià. A banda, en el projecte també es contemplaran les previsions de planejament urbanístic, així com la seva cabuda a la xarxa existent, de manera que s'evitarà provocar disfuncions en el moment de connexió o d'entrada en funcionament.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219