Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
El regidor d'ERC va renunciar a la seva plaça durant el darrer Ple municipal
El regidor d'ERC va renunciar a la seva plaça durant el darrer Ple municipal

Resultats del darrer Ple Municipal

3 de desembre de 2018


Durant el Ple Municipal, celebrat el passat dia 29 de novembre, es va comptar amb l'aprovació de punts importants com l'increment retributiu del personal funcionari de l'ajuntament, el compte general o el suplement de crèdit d'amortització anticipada. Un suplement que proposava destinar una part del romanent per amortitzar el crèdit bancari que té l'ajuntament d'ençà que es va fer l'ampliació de l'escola bressol i que suposava un 3,6% d'interessos. Malgrat haver quedat aprovada aquesta amortització, el punt que no es va aprovar va ser la modificació pressupostària del suplement de crèdit i que proposava fer servir 450.000 € de romanent per a la realització d'inversions sostenibles, que es traduïen en l'arranjament de carrers i la millora de diverses infraestructures del municipi.


Pel que fa a les pròrrogues dels convenis de col·laboració amb el CCM de prestació de suport tècnic als serveis socials bàsics en l'atenció de la dependència i d'atenció domiciliària SAD social i SAD dependència també es van aprovar, després que haguessin estat presentats a Ple municipal en diverses ocasions. De la mateixa manera, també es van aprovar punts com la renovació anual del padró municipal, el pla provisional urbanístic de la finca de la finca Can Matas i el nou reglament d'arxiu municipal. Un altre punt aprovat va ser l'adhesió de l'ajuntament als convenis de col·laboració de l'Agència Catalana de residus Ecoembes i Ecovidrio per gestionar el retorn dels residus reciclats. Una gestió que abans es feia des del consell comarcal i suposava el pagament d'una quota mensual de 348 € i la cessió del 2% del retorn total i que ara passarà a ser gestionada de mantera interna, des de l'àrea de Medi Ambient.

En canvi, no es va aprovar la contractació del servei de neteja dels edificis municipals, ni el Pla Especial d'Interès Natural (PEIN) del Montnegre i el Corredor, que proposava la incorporació de nous territoris dins d'aquest espai natural. Tampoc van gaudir d'aprovació els plans d'enllumenat de Can Palau i de Vistamar, malgrat haver ajustat els preus dels projectes i que els veïns haguessin manifestat a les comissions informatives que estaven d'acord amb la instauració dels fanals.

La sessió plenària va culminar amb la renúncia de la plaça del regidor Josep Pla com a regidor de l'ajuntament, que va ser acomiadat amb una placa commemorativa per part del seu partit Esquerra Republicana.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219