Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Cartell sobre les activitats que esa faran al punt jove aquest mes i el que ve
Cartell sobre les activitats que esa faran al punt jove aquest mes i el que ve

El Punt Jove organitza un taller amb jocs de rol sobre mobilitat internacional

5 de desembre de 2018Oportunitats en la Mobilitat Internacional per a joves. Aquest és el nom d'un taller de format participatiu i dinàmic que es farà al Punt Jove, en el marc del Conveni amb Consell Comarcal del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme 2018-2021.


En aquest taller es farà una breu introducció sobre la mobilitat internacional per donar després pas a dinàmiques de joc de rol, on els joves podran aprendre sobre els quatre blocs temàtics que aquesta agrupa: feina i pràctiques, estudis, voluntariat i turisme alternatiu. Serà el dia 13 de desembre a les 17.30 h i per assistir caldrà inscripció prèvia en l'e-mail scvl.pjovescv@diba.cat o en el número de telèfon 937.630.822 de dilluns a dijous de 17 a 18.30 h. En aquest enllaç teniu tota la informació sobre el taller.


A més, des del dia 7 de gener fins al 21 (ambdós inclosos), el Punt Jove acollirà l'exposició "Reptes", que exposarà peces relacionades amb la mobilitat internacional.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219