Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
Des de Sant Cebrià de Vallalta s'ha creat una Comissió de Seguiment del servei de recollida selectiva per tal de poder fer un seguiment continuat i garantir la millora del servei.
Des de Sant Cebrià de Vallalta s'ha creat una Comissió de Seguiment del servei de recollida selectiva per tal de poder fer un seguiment continuat i garantir la millora del servei.

Es crea una comissió de seguiment per garantir la millora del funcionament del servei de recollida de residus

25 de gener de 2019D'acord amb el Conveni de Delegació de competències en matèria de recollides de residus municipals del Consell Comarcal del Maresme, s'ha creat una comissió de seguiment per a la recollida selectiva de Sant Cebrià de Vallalta.


Aquesta Comissió,que va néixer el mes de novembre, se celebra cada tercer dilluns de mes en forma de reunió amb la idea que funcioni com una eina per adaptar el nou model de recollida de residus a les necessitats del municipi i d'aquells que en formen part.  S'hi veuen representats membres de les tres entitats que intervenen en la recollida de residus municipal, el Consell Comarcal del Maresme, l'empresa gestora del servei RESMAR i l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalt, i el seu objectiu principal és posar en comú quines son les mancances del servei i entendre quines són les parts estan funcionant correctament, de manera que es pugui garantir un servei adequat de recollida de residus.


Reunions setmanals de control

A més, de manera complementària, cada setmana té lloc una reunió entre l'Ajuntament de Sant Cebrià i el Consell Comarcal del Maresme, de manera que es pugui fer un seguiment continuat del servei i poder així seguir treballant en la seva millora. Al mateix temps, aquesta reunió garanteix que el servei estigui contínuament supervisat i assegura que el CCM sigui coneixedor de la situació en què aquest es troba de primera mà.

Gràcies a aquestes noves eines de seguiment i millora, s'han aconseguit diverses reformes. De moment, s'està treballant en l'obertura dels contenidors soterrats, en el manteniment de la neteja dels contenidors i en la col·locació d'una tapa en els contenidors de residu orgànic. Una altra de les mesures que es volen implementar és la planificació de les temporades altes com són el nadal i l'estiu, tenint en compte que són èpoques en les quals s'acumula més residu i en les que cal treballar en l'optimització de les rutes, reubicant les àrees d'acord amb la quantitat de residu de cada contenidor, evitar els desbordaments o millorar la neteja de l'entorn de cada àrea.

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219