Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 20 de febrer

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta

Comunicat Oficial

5 de febrer de 2019


Els delegats sindicals de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta van presentar dimarts passat un preavís en el qual es reivindicaven diversos punts i s’avisava sobre una convocatòria de vaga pel dia 4 de febrer. A més, en la mateixa comunicació, s’informava a l'Ajuntament que tots els punts havien estat enviats al Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) perquè actués com a mediador. 


Un cop rebut l’avís, per part d’alcaldia, es va proposar establir un diàleg amb els delegats sindicals. D’aquesta manera, l’endemà, dimecres dia 30 de gener al matí, es va celebrar una Mesa de Negociació entre l’alcaldessa Sònia Scafa i els diferents delegats sindicals, en la qual es van discutir els diferents punts que els treballadors reclamaven. Després d’estona de negociació, es van arribar a una sèrie de resolucions entre l’alcaldessa i els representants sindicals, on, entre altres punts, es va arribar a l’acord de no celebrar la vaga convocada pel dia 4. 


Les resolucions establertes durant la Mesa de Negociació del dia 30 de gener es van proposar davant del Tribunal Laboral de Catalunya (TLC) l’endemà, dijous 31 de gener, on es van ratificar, davant la presència dels representants legals del consistori. En aquest sentit, i contràriament al que algun mitjà de comunicació va difondre, la vaga que havia de celebrar-se ahir 4 de febrer, va quedar oficialment desconvocada. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219