Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 28 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
Façana de l'edifici de l'Ajuntament
Façana de l'edifici de l'Ajuntament

Demà s'obre el termini per optar a les places de titular i substitut per al Jutjat de Pau de Sant Cebrià

24 d'abril de 2019


Demà, dia 25 d'abril de 2019, s'obrirà el termini per presentar les sol·licituds per les places de titular i substitut de jutge o jutgessa de Pau de Sant Cebrià de Vallalta.

Els requisits per poder optar a les places són ser major d'edat, tenir la nacionalitat espanyola i no estar incurs en cap de les causes d'incapacitat previstes a l'article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial. Les sol·licituds podran ser presentades a partir de demà, 25 d'abril, fins al dia 15 de maig de 2019, ambdós inclosos.

Per a formalitzar la sol·licitud, caldrà que els interessats i interessades presentin instància al registre general de l'Ajuntament, fent referència si opten a la plaça de titular, de substitut o a totes dues. Hauran d'adjuntar, a més, una fotocòpia del seu DNI, un Currículum vitae actualitzat i una declaració jurada de no estar incurs en les causes d'incapacitat previstes a l'article 303 de la Llei Orgànica del Poder Judicial. ( Podeu llegir i descarregar-vos l'edicte complet a l'apartat de la dreta).

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219