Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 28 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
I cursa Maresme contra el càncer
I cursa Maresme contra el càncer

I Cursa Maresme en marxa contra el càncer a Canet de Mar

26 d'abril de 2019


El Punt Comarcal del Maresme de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza la I Cursa Maresme en marxa contra el càncer. Serà el pròxim diumenge 5 de maig a Canet de Mar, amb el Passeig Marítim com a punt de sortida a les 10 h del matí. 


L’activitat consistirà en una cursa amb una única distància de cinc quilòmetres adaptada a tots els públics, que també es podrà fer a peu. Inscriure’s a la cursa implica col·laborar en la lluita contra el càncer a través de passar una estona d’esport i de gaudir de la festa familiar que tindrà lloc abans de la cursa on, a les 9.15 h, tindrà lloc una classe de Zumba amb escalfament.

El preu d'inscripció és de 8 € pels adults i de 5 € per als nens i les nenes fins a 12 anys. Amb aquest preu s’inclou samarreta, dorsal, esmorzar.  Les inscripcions es poden fer on-line en aquest enllaç o presencialment, en els punts d’inscripció que apareixen al cartell adjunt. 

Un cop acabada la cursa, es repartiran trofeus pels primers classificats a les categories masculina i femenina i un sorteig final de premis. A més, hi haurà regals per les 50 primeres persones que s’inscriguin on-line. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219