Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 4 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta
Imatges relacionades
Benvinguts a Pagès
Benvinguts a Pagès

Benvinguts a Pagès Maresme, un cap de setmana per endinsar-se en el món rural i agrícola de la comarca

21 de maig de 2019


Més de 25 explotacions, restaurants, allotjaments i activitats vinculades al món de la pagesia participaran enguany a “Benvinguts a Pagès”. Una iniciativa del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en col·laboració amb Turisme de Catalunya, que vol donar visibilitat a l’activitat rural i agrícola de Catalunya. 

“Benvinguts a Pagès Maresme” tindrà lloc el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny i comptarà amb la participació de municipis veïns com Calella, Arenys de Munt, Sant Iscle de Vallalta, Tordera, Cabrera o Mataró, entre d’altres. Diferents professionals relacionats amb el món agrícola obriran les portes de les seves empreses per mostrar les seves instal·lacions, els seus processos de treball o posar en marxa diferents activitats i tallers. En molts establiments també s’hi podrà trobar una oferta gastronòmica especial per l’activitat. 

En el web oficial i des del web del Consell comarcal del Maresme, es pot consultar l’agenda de tot el cap de setmana. 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219