Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 27 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Documentació adjunta

Comunicat

4 de juliol de 2019


L´equip de govern fa públic un comunicat referent a la nova organització municipal:

Divendres passat, 28 de juny del 2019, es va dur a terme el Ple del Cartipàs del nou govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià.

Totes les dades estan al tauler d’anuncis del web de l’Ajuntament (https://santcebriadevallalta.eadministracio.cat/board), i qualsevol cebrianenc o cebrianenca pot accedir-hi telemàticament, o si prefereix comentar les dades presencialment es pot demanar dia i hora. Considerem la transparència un aspecte bàsic en el mandat. 

Tot i aquesta exposició clara i pública del Cartipàs que, evidentment inclou la part salarial, considerem important fer un comunicat aclaridor i qualitatiu. 

Les retribucions i dedicacions del nou govern s’han decidit per unanimitat per tot l’equip ja que responen a la nova perspectiva i al nou projecte en el que estem treballant. Hem engegat una reestructuració i actualització de la gestió municipal per aconseguir el canvi que necessita el nostre municipi. En els inicis de la configuració del govern vam expressar que cadascú de nosaltres volia aportar al poble el millor de la seva experiència professional per donar el màxim nivell d’excel·lència i així ho vam fer. No som professionals de la gestió municipal, per això disposem de grans tècnics, tècniques, administratius i administratives que fan molt bona feina i que vetllen per aquest tipus de gestió. La nostra tasca creiem que és una altra. Som professionals de qualitat i amb experiència en les diferents àrees que en som responsables. El nostre desig profund és conformar un Sant Cebrià de futur, on les persones que hi viuen es sentin orgulloses, culturalment arrelades, amb un seguit de serveis eficients, sostenibles i equilibrats. Esperem aconseguir-ho. En tot cas demanem el vot de confiança que se’ns va concedir el passat dia 15 a les urnes.  

Ens trobem en els cent primers dies del nou mandat i tenim tots els motors treballant per poder fer realitat el canvi.

L’ equip de govern.

Sant Cebrià de Vallalta, a 4 de juliol de 2019 

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219