Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 21 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr
Imatges relacionades
120121_cicle gaudi
120121_cicle gaudi

Cicle de cinema Gaudí a Sant Cebrià de Vallalta

12 de gener de 2021


Estem passant per moments difícils en tots els àmbits i la cultura n’és un de molt afectat. Des de l’ajuntament hem volgut apostar per la proximitat, per intentar donar suport a les persones i entitats i a l’hora oferir un lleure de qualitat per a tothom. Totes les accions s’inclouen dins d’un projecte que hem anomenat “Vincles” que materialitza la nostra participació com a municipi adherit a l’Aliança Educació 360.

Una de les branques del projecte vincles és l’art i dins de l’art volem promocionar el cinema català. L’Acadèmia ha creat amb el suport de la Diputació, la Generalitat de Catalunya i la fundació SGAE, una proposta de Circuit Estable de Cinema Català que, sota el nom de “Cicle Gaudí”, porta mensualment diferents títols recents i reconeguts del cinema català a diverses localitats, entre elles Sant Cebrià de Vallalta. El projecte del Cicle Gaudí suposa la projecció, dins de cada temporada anual , d’un total de 10 pel·lícules catalanes, a raó d’un títol cada mes excepte juliol i agost.

La projecció es realitzarà al pavelló cada darrer diumenge de mes a les 18h. El preu fixe d’entrada és de 4,50€ i les promocions de Carnet Jove, reduïda a 3 €, Club La Vanguardia (2 x 1) pactades per l’Acadèmia amb aquests. Des de l’ajuntament estem pensant establir preus especials que no podran tenir preu inferior a 3 € (condició de l’Acadèmia)

Per a més informació del “Cicle Gaudí” es pot accedir a la pàgina web: https://www.ciclegaudi.cat/

La primera projecció serà diumenge 31

Pel·lícula: Uno para todos de David Ilundain

Segona projecció diumenge 28

Pel·lícula: La boda de Rosa d’Iciar Bollain

De moment no tenim més avançaments de pel·lícules us tindrem informats, en farem difusió a la web i les xarxes de l’ajuntament.


Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219