30 de març de 2009
1. QUI POT PARTICIPAR-HI: Obert a tots els cebrianencs i cebrianenques que a títol personal ens vulguin sorprendre amb el seu art culinari. No hi ha limitació d’edat.
2. CATEGORIES I NOMBRE D’INSTÀNCIES PER PERSONA: Només es podrà presentar una sol•licitud de participació al concurs per persona i per una de les dues categories:
- Millor pastís
- Millor postre
La maduixa de Sant Cebrià ha d’ésser un dels elements principals i protagonistes del producte presentat.
Només cal que us apropeu als establiments de fruites i verdures, d’alimentació i al mercat setmanal del municipi per localitzar-les!
3. PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUDS i COMUNICACIONS DE PARTICIPACIÓ A LA REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA: Fins el dimarts 28 d’abril de 2009 a les oficines municipals o via correu electrònic a l’adreça besor@diba.cat.
Caldrà facilitar nom i cognoms, l’adreça i el telèfon de contacte de la persona participant. Posteriorment s’assignarà un número de participació al concurs segons la categoria
4. JURAT: Estarà format per un jurat de 3 persones que tenen relació directa amb Sant Cebrià de Vallalta i que es dediquen al món de l’hostaleria i pastisseria i que valoraran tant la presència com el gust dels productes presentats.
5. CALENDARI
- Termini d’admissió: Finalitza el dimarts 28 d’abril de 2009 a les 14 h.
- Exposició: A partir de les 18.00h
- Veredicte i lliurament de premis: a les 18.30 h. És estrictament necessari que els participants estiguin en l’acte de lliurament de premis
- Una vegada lliurats els premis, els pastissos i postres presentats al concurs es degustaran i compartiran amb la gent present a la pròpia Fira
6. PREMIS: Els dos premis atorgats (Premi millor pastís i Premi millor postre) consistiran en un lot de productes on la maduixa serà la protagonista.