Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimecres, 20 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Tallers d'emancipació al Pi Gros per afavorir l'esperit emprenedor i l'autonomia dels nens i les nenes

3 de maig de 2019

Afavorir l'esperit emprenedor, l'autonomia i l'emancipació infantil i juvenil en el municipi. Aquest és l'objectiu dels tallers d'emancipació que tindran lloc el pròxim 14 de maig a l'escola El Pi Gros i que estan adreçats als nens i nenes de 6è de primària. Una activitat que tot i que es farà principalment al matí, també s'obrirà a la tarda per als nois i noies que participen del servei "Hivernacle, un espai on créixer".

Oberta la convocatòria dels ajuts de menjador per a escoles públiques pel pròxim curs

2 de maig de 2019

Ja està oberta la convocatòria d’ajuts individuals de menjador escolar per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques per al pròxim curs 2019-2020. Una prestació destinada a ajudar econòmicament al pagament del menjador escolar a l’alumnat de primària de centres educatius sufragats amb fons públics. El termini per a la presentació de les sol·licituds es posarà en marxa el pròxim 13 de maig i finalitzarà el 5 de juny.

La participació de les eleccions generals es dispara 15 punts i posiciona ERC com a força més votada a Sant Cebrià

29 d'abril de 2019

Esquerra Republicana de Catalunya es va imposar clarament com la força més votada durant les eleccions generals celebrades ahir 28 d’abril.  Amb un total de 617 vots, un 33,01%, va duplicar gairebé els resultats obtinguts el 2016 amb els que es va posicionar amb 328 vots com a segon partit més votat. En segon lloc i amb 285 vots (15,25%) els va seguir JxCat que va igualar gairebé el nombre de vots amb el PSC, que va obtenir 283 (15,14%) vots.

Gran participació per la vintena edició de la Fira de la maduixa

29 d'abril de 2019

Molts cebrianencs i cebrianenques van acostar-se ahir a la vintena la Fira de la maduixa en una de les edicions amb més participació dels últims anys. Els fets que, encara que estigués núvol, el dia aguantés sense pluja i que moltes persones haguessin de desplaçar-se per votar a les eleccions generals, van influir segurament en què aquesta edició fos una de les més concorregudes de les últimes etapes.

El Pi Gros reparteix els premis guanyadors del certamen literari de Sant Jordi 2019

29 d'abril de 2019

L'escola el Pi Gros va realitzar el passat divendres l'entrega de premis del certamen literari que se celebra cada dos anys amb motiu de Sant Jordi. Una activitat que encoratja els alumnes a endinsar-se en el món de l'escriptura des de ben petits i que es treballa des de l'aula com a feina d'expressió escrita. En l'edició del certamen d'enguany s'hi han presentat tots els alumnes des de primer fins a sisè de primària amb un total de 226 candidatures.

Els alumnes de P5 del Pi Gros visiten l'ajuntament

29 d'abril de 2019

La setmana passada els alumnes de P5 del CEIP El Pi Gros van visitar l’edifici de l’ajuntament on, acompanyats per l’alcaldessa i dues educadores, van fer un petit recorregut per veure els diferents espais que formen l’edifici municipal. 

Horaris 2019 Sala Polivalent

29 d'abril de 2019

La Sala Polivalent és un equipament públic en el qual s'hi desenvolupen activitats diverses adreçades a diferents públics.

Noves modalitats per comunicar el canvi de vehicle a la DGT

29 d'abril de 2019

Des de la DGT s’han incorporat dues noves modalitats  per comunicar el canvi de domicili del vehicle: Per via telefònica mitjançant el 060  D’acord amb la informació facilitada per la Prefectura Provincial de Trànsit i pel propi servei del 060, cal tenir en compte el següent:   Qui pot sol·licitar el canvi de domicili per aquesta via? Únicament els titulars de vehicles que siguin persones físiques, ...

Tot a punt per la vintena edició de la Fira de la Maduixa

26 d'abril de 2019

Sant Cebrià està a punt per a la vintena edició de la Fira de la Maduixa, un dels esdeveniments més destacats que se celebren a la nostra vila. Serà el pròxim dia 28 d’abril, a la zona esportiva, lloc on se situarà el recinte firal principal de 10 a 20 h. A més, com de costum, al llarg del tot el dia tindran lloc un munt d’activitats que estan adreçades a diferents tipus de públics.  A la fira s’hi podran trobar parades de venda de maduixa local per part dels productors del poble.

Portes Obertes de l'escola bressol El Rial

26 d'abril de 2019

Demà 27 d’abril de 2019  tindrà lloc la jornada de portes obertes de l’escola bressol El Rial. Durant les portes obertes, l’escola bressol municipal donarà a conèixer el seu projecte educatiu, basat en una escola conscient, respectuosa i activa.  Serà a les 10.30 h a l’escola bressol El Rial al Passeig de la República, 2.

Registres del 111 al 120 de 1887
« Pàgina 12 »  [ 1 | ... | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219