Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 21 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

CURS DE COMUNICACIÓ ORAL PER A DONES DE SANT CEBRIÀ

10 de desembre de 2013

Avui s'inicia un Curs de Comunicació Oral organitzat pels Serveis Socials de l'Ajuntament dirigit a dones de Sant Cebrià que per la impossibilitat de fer servir el nostre idioma tenen grans dificultats per relacionar-se amb el seu entorn.Els objectius del taller són: •    Potenciar les relacions socials entre les usuàries i el seu entorn. •    Descobrir la possibilitat de comunicar-se amb el seu entorn.

SERVEIS SOCIALS COMPLEMENTARAN LES AJUDES DE CREU ROJA

10 de desembre de 2013

Els Serveis Socials de l'Ajuntament complementaran les ajudes de la Creu Roja. D'una banda, complementaran el Banc d'aliments de Creu Roja degut a l'augment de famílies en situació de necessitat i per altra banda, s'han complementat els kits de suport de Creu Roja incloent productes de neteja.

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES DE CONTROL DEL TRÀNSIT PER MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA

10 de desembre de 2013

La Diputació de Barcelona està col·locant al centre poble un aforament que serveix per fer lectures de velocitat, nombre i tipus de vehicles que passen així com per detectar les hores punta de trànsit i altres tipus de dades. Tot això servirà posteriorment per fer un estudi exhaustiu i analitzar quines mesures són recomanables per a millorar la seguretat de l'Avinguda Maresme. Al llarg del dia, se n'instal·laran d'altres en diferents punts del municipi.

CANTADA DE NADALES DEL CEIP EL PI GROS

9 de desembre de 2013

El proper dijous 19 de desembre, els alumnes del CEIP El Pi Gros oferiran una Cantada de Nadales al pavelló municipal a les 9:30h. Participaran tots els alumnes del centre i presentaran al públic les cançons que han estat treballant durant les darreres setmanes.L'ordre de les actuacions serà: P3 A I B 2n A i B P4 A i B 3er A I B P5 A i B 4rt A i B 1er A i B 5e A i B 6è A i B 

TREBALLS DE PINTURA VIÀRIA

9 de desembre de 2013

Durant la setmana passada i aquesta s'estan duent a terme treballs de pintura viària per millorar l'ordenació del tràfic i la seguretat.A Can Palau i al polígon industrial s'ha pintat la línia divisòria dels carrils i al casc urbà s'han pintat els passos de vianants, les parades de taxi i les zones grogues.

SANT CEBRIÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

4 de desembre de 2013

Aquest cop ha estat la Penya Vistamar la que ha organitzat una iniciativa ciutadana solidària per col·laborar amb la Marató de TV3 que enguany tracta les malalties neurodegeneratives. Ajudem-los!

SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014

3 de desembre de 2013

  El divendres 13 de desembre DE 19h a 21h tindrà lloc una SESSIÓ INFORMATIVA DELS PRESSUPOSTOS 2014 a la Sala de Plens de l'Ajuntament.En ella s'exposarà el Pressupost 2014 i tot el ciutadà/na que ho vulgui, podrà exposar les seves preguntes, dubtes, opinions i suggerències. Tota la documentació del Pressupost 2014 clicant AQUÍ.   

CONSELLS PER EVITAR ACCIDENTS DOMÈSTICS AMB CALDERES, ESTUFES I GENERADORS ELÈCTRICS

2 de desembre de 2013

A l’hivern, o coincidint amb una baixada de les temperatures, augmenta el perill que es produeixin accidents a la llar com a conseqüència d'un funcionament deficient dels sistemes de calefacció o de poca ventilació, que poden causar ferits greus o, fins i tot, la mort. Protecció Civil de la Generalitat us ofereix consells senzills i pràctics per evitar situacions de risc.

L'AJUNTAMENT ORGANITZA UN TALLER SOBRE ENERGIA SOSTENIBLE PELS ALUMNES DE PRIMÀRIA DEL CEIP EL PI GROS

29 de novembre de 2013

Els propers 3, 4 i 5 de desembre l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta realitzarà al CEIP El Pi Gros per a tots els nivells de primària el taller per treballar i reflexionar entorn l'energia "JOC, JUGUEM AMB ENERGIA".Aquesta activitat  la durà a terme "Gaia, serveis ambientals" a través d'una subvenció de la Xarxa de Govern Local de la Diputació de Barcelona i pretèn que a través del joc es pugui conèixer i fomentar l'estalvi energètic i les energies renovables.

NOTA ACLARATÒRIA SOBRE LA SUBVENCIÓ DE L'IBI

29 de novembre de 2013

Les bases reguladores de la subvenció de l'IBI per a famílies aturades que us vam publicar són provisionals. El que sí està aprovat és la dotació pressupostària per a ella però ara caldrà aprovar definitivament aquestes bases. En tot cas, aquesta subvenció és de cara a l'IBI de 2014. Quan sigui el moment, l'Ajuntament comunicarà el procediment a seguir.

Registres del 1201 al 1210 de 1559
« Pàgina 121 »  [ 1 | ... | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | ... | 156 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219