Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 15 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

SOL I ESPORTIVITAT EN EL 2ON CROS DE SANT CEBRIÀ

10 de març de 2014

L´Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta conjuntament amb Gesport, i amb la col•laboració de la Federació Catalana d'Atletisme i el suport del Consell Esportiu del Maresme, van organitzar el 2n Cros de Sant Cebrià el passat dissabte 8 de març a la zona esportiva municipal, el qual va ser la 8a Jornada del Circuit Maresmenc de Cros.

MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

6 de març de 2014

El 8 de març cada any es celebra el Dia Internacional de les Dones, un dia per commemorar la lluita de les dones per aconseguir la plena igualtat entre homes i dones, en l'àmbit professional, la vida familiar, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona.

SANT CEBRIÀ S'ACOMIADA DEL CARNESTOLTES

6 de març de 2014

Ahir els carrers de Sant Cebrià es van vestir de dol per acomiadar el rei dels Poca-soltes fins l'any vinent. La comitiva fúnebre va partir del carrer Esplanada i un cop a la Plaça de l'Església, es va procedir a l'enterrament de la sardina. Es va oferir brou i sardineta pels assistents i, fins i tot, es va deixar veure La Vella Quaresma.

CANVIS EN ELS CIRCUITS I DISTÀNCIES DEL 2ON CROS DE SANT CEBRIÀ

5 de març de 2014

Disculpeu el canvi de circuit però hem aconseguit un nou circuit més ample, i això ens fa canviar les distàncies. Us demanem que siguem curosos, ja que el circuit passa per camins d'una finca privada, la qual els seus propietaris ens han permés el seu pas. Us recordem que el lliurament de premis es farà tal qual acabi cada cursa. Hi haurà servei de bar amb botiffares, entrepans i altres i també disposareu de wc i dutxes en els vestaris del camp de futbol.

EL PLE APROVA PER UNANIMITAT L'ADHESIÓ AL RECURS D'INCONSTITUCIONALITAT DE LA LRSAL

5 de març de 2014

En el ple extraordinari que es va celebrar dijous passat i que contenia únicament aques punt es van aprovar per unanimitat les mesures a prendre per a recórrer contra la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local que pretén imposar el Govern Central.Els acords que es van aprovar són: Primer.

L'OBRA DE TEATRE PREVISTA PEL 23 DE MARÇ QUEDA ANUL·LADA

5 de març de 2014

L'obra de teatre "Boarding Pass" d'Eskakejats Teatre que estava prevista pel diumenge 23 de març i que vam publicitar a "El Pregoner" de febrer no es podrà portar a terme per motius aliens a l'Ajuntament de Sant Cebrià.

INFORMACIÓ SOBRE L'INSTITUT DE LA VALLALTA

4 de març de 2014

NO HEM TINGUT CAP RESPOSTA DEL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ RESPECTE A LA INSTAL•LACIÓ DE L’INSTITUT A SANT POL DE MAR. En relació a la instal•lació de l’institut de la Vallalta amb mòduls, a Sant. Pol de Mar, hem de dir que tot i que ens alegraria molt disposar d’institut per a la Vallalta, el nostre ajuntament no ha rebut oficialment cap confirmació de la instal•lació de l’institut a Sant Pol de Mar per part del Departament d’Educació.

MEMÒRIA DE LA POLICIA LOCAL 2011-2013

4 de març de 2014

Us presentem la memòria comparativa de les actuacions de la Policia Local dels anys 2011-2013. Val a dir que en aquest impàs de temps s'han produït canvis molt visibles en el model policial i això queda reflectit en l'informe que adjuntem. Tot i l'evolució del personal al servei de la policia local des de 2011 a 2013 es veu un volum d'actuacions total igual que al principi del període, però amb una distribució molt diferent respecte el model inicial.

INAUGURAT EL NOU MERCAT SETMANAL

3 de març de 2014

Tal i com estava previst, el passat dissabte 1 de març es van les novetats del mercat setmanal dels dissabtes amb una nova distribució de les parades i a amb nous productes. Per celebrar-ho, es va obsequiar als que compraven al mercat amb un "Tast d'entrepans saludables" i tot amenitzat amb l'alegria que repartia el pregoner del Carnestoltes pel carrer Esplanada anunciant la gran festa que es celebraria a la tarda.Clicant aquí veureu una petita mostra fotogràfica.

GRESCA I XERINOLA A LA FESTA DE CARNESTOLTES

3 de març de 2014

Dissabte passat el Carnestoltes, rei dels poca-soltes, va arribar a Sant Cebrià i va omplir els carrers d'alegria i confeti per acompanyar als cebrianencs/ques en la Rua de Carnestoltes. A continuació, la festa es va traslladar al Pavelló Municipal on s'oferia xocolatada popular i on va tenir lloc el Concurs de Disfresses.

Registres del 1221 al 1230 de 1643
« Pàgina 123 »  [ 1 | ... | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | ... | 165 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219