Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 18 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

ELS ALUMNES DEL CEIP EL PI GROS VISITEN LES GARNALDES I EL PESSEBRE HISTÒRIC

12 de desembre de 2013

Avui els alumnes de l'escola han visitat l'Església per veure com ha quedat la decoració de les tradicionals garnaldes amb neula juntament amb les que ells mateixos han confeccionat els darrers dies a l'escola. També han pogut veure com estan enllestint els últims detalls del pessebre històric a Can Coris. Ha estat una experiència enriquidora que fomenta la implicació i la participació dels infants envers el seu poble.

CONCENTRACIÓ DELS TREBALLADORS I ELS REGIDORS CONTRA LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ LOCAL DEL PP

12 de desembre de 2013

Els treballadors i els regidors de l'Ajuntament de Sant Cebrià s'han sumat a la protesta convocada aquest matí per manifestar-se en contra de la reforma de la llei de l'Administració local. A les 12h del migdia s'han concentrat davant de les oficines municipals i han aturat el servei durant 5 minuts.

MÉS PROPOSTES PER A LA MARATÓ DE TV3

11 de desembre de 2013

L'AMPA del CEIP El Pi Gros també vol posar el seu granet de sorra col·laborant amb la Marató de TV3. Us felicitem !

PROGRAMACIÓ ESPECIAL DE RÀDIO SANT CEBRIÀ PER LA MARATÓ DE TV3

11 de desembre de 2013

Diumenge 15 de desembre durant tot el dia i fins les nou del vespre Ràdio Sant Cebrià emetrà un programa especial per la Marató de TV3 amb Aleix Duran, Jordi Terme i Nil Marbà. Faran un programa de televisió, reproduint la marató de TV3 a Sant Cebrià i també a nivell general. Els podreu veure i escoltar a través d'internet al següent enllaç: http://rsantcebria.weebly.com/ragravedio-sant-cebriagrave-tv.

CURS DE COMUNICACIÓ ORAL PER A DONES DE SANT CEBRIÀ

10 de desembre de 2013

Avui s'inicia un Curs de Comunicació Oral organitzat pels Serveis Socials de l'Ajuntament dirigit a dones de Sant Cebrià que per la impossibilitat de fer servir el nostre idioma tenen grans dificultats per relacionar-se amb el seu entorn.Els objectius del taller són: •    Potenciar les relacions socials entre les usuàries i el seu entorn. •    Descobrir la possibilitat de comunicar-se amb el seu entorn.

SERVEIS SOCIALS COMPLEMENTARAN LES AJUDES DE CREU ROJA

10 de desembre de 2013

Els Serveis Socials de l'Ajuntament complementaran les ajudes de la Creu Roja. D'una banda, complementaran el Banc d'aliments de Creu Roja degut a l'augment de famílies en situació de necessitat i per altra banda, s'han complementat els kits de suport de Creu Roja incloent productes de neteja.

INSTAL·LACIÓ DE SISTEMES DE CONTROL DEL TRÀNSIT PER MILLORAR LA SEGURETAT VIÀRIA

10 de desembre de 2013

La Diputació de Barcelona està col·locant al centre poble un aforament que serveix per fer lectures de velocitat, nombre i tipus de vehicles que passen així com per detectar les hores punta de trànsit i altres tipus de dades. Tot això servirà posteriorment per fer un estudi exhaustiu i analitzar quines mesures són recomanables per a millorar la seguretat de l'Avinguda Maresme. Al llarg del dia, se n'instal·laran d'altres en diferents punts del municipi.

CANTADA DE NADALES DEL CEIP EL PI GROS

9 de desembre de 2013

El proper dijous 19 de desembre, els alumnes del CEIP El Pi Gros oferiran una Cantada de Nadales al pavelló municipal a les 9:30h. Participaran tots els alumnes del centre i presentaran al públic les cançons que han estat treballant durant les darreres setmanes.L'ordre de les actuacions serà: P3 A I B 2n A i B P4 A i B 3er A I B P5 A i B 4rt A i B 1er A i B 5e A i B 6è A i B 

TREBALLS DE PINTURA VIÀRIA

9 de desembre de 2013

Durant la setmana passada i aquesta s'estan duent a terme treballs de pintura viària per millorar l'ordenació del tràfic i la seguretat.A Can Palau i al polígon industrial s'ha pintat la línia divisòria dels carrils i al casc urbà s'han pintat els passos de vianants, les parades de taxi i les zones grogues.

SANT CEBRIÀ AMB LA MARATÓ DE TV3

4 de desembre de 2013

Aquest cop ha estat la Penya Vistamar la que ha organitzat una iniciativa ciutadana solidària per col·laborar amb la Marató de TV3 que enguany tracta les malalties neurodegeneratives. Ajudem-los!

Registres del 1251 al 1260 de 1613
« Pàgina 126 »  [ 1 | ... | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219