Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 12 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El servei d’autobús funcionarà amb horari no lectiu durant aquesta setmana

15 d'abril de 2019

Durant aquesta setmana i fins dimarts que ve, dia 23 d’abril, el servei de bus urbà i interurbà funcionarà amb horari “no lectiu”, ja que les escoles i instituts romanen tancats.  A l’apartat de la dreta podreu consultar els horaris de les línies d’autobús 627, 628 i 629

L'artista neerlandesa Nel Boya-de-Groot regala un quadre a Sant Cebrià de Vallalta

12 d'abril de 2019

"El Maresme, més que mar" és el nom de l'exposició de la pintora Nel Boya- de-Groot que recull una trentena de quadres que representen 30 municipis de la nostra comarca. Partint d'un estil molt personal, en el que predomina el color i un traç lliure, aquesta pintora neerlandesa, que viu a Canet de Mar, ha volgut plasmar la diversitat del paisatge maresmenc amb una mirada molt personal.

S'activa amb la campanya electoral el nivell 4 de Prevenció i Protecció Antiterrorista

12 d'abril de 2019

Amb motiu de l'arribada de Setmana Santa i l'inici de la campanya electoral de cara les eleccions vinents que se celebraran a l'Estat Espanyol el pròxim 28 d'abril, es posa en marxa el nivell 4 d'Activació del Pla de Prevenció i Protecció Antiterrorista; quelcom que implica unes mesures de prevenció, protecció i resposta d'especial intensitat.

Visita de l'Oficina Mòbil d'Informació al Consumidor Abril

10 d'abril de 2019

L' oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Se celebra la sessió formativa “Marc legal i transparència” destinada a associacions sense ànim de lucre

10 d'abril de 2019

El passat dissabte, 6 d’abril, va tenir lloc la sessió formativa "Marc legal i transparència" a càrrec de l’advocada Sònia Fabra de FUNDESPLAI. Una activitat que es va dur a terme al Punt Jove i que estava adreçada a associacions sense finalitat de lucre de Sant Cebrià i de municipis veïns de la Vallalta.

Curs manipulació d’aliments per establiments de temporada

10 d'abril de 2019

Des de Consell Comarcal del Maresme i el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme s'ha organitzat un nou curs destinat a adquirir coneixements pel que fa a la manipulació d'aliments per establiments de temporada, dirigit especialment a aquells que treballin en guinguetes, food trucks i establiments no sedentaris. Al final del curs s'entregarà un diploma d'assistència per a tots els que l'hagin realitzat.

Nits d’estels a Tordera

10 d'abril de 2019

Emmarcat dins les passejades 2019 del Parc del Montnegre i el Corredor, el pròxim dia 4 de maig tindrà lloc l’activitat “Nit d’Estels a Tordera”. El punt de trobada serà l’estació de ferrocarril de Tordera a les 20 h. Un cop allà, tothom es desplaçarà amb el seu vehicle particular fins al punt exacte per l’observació.  La durada d’aquesta activitat serà de 3 h i té un preu de 3 € per als majors de 12 anys i de 2 per als que en tinguin menys de 12.

Reunió informativa per a famílies per explicar la posada en marxa de l'Hivernacle

10 d'abril de 2019

El servei de "L'Hivernacle, un espai on créixer", torna a la càrrega aquest pròxim 23 d’abril després d'uns temps d'inactivitat. Amb motiu de la nova etapa d’aquest espai juvenil aquest divendres, dia 12, a les 18.30 h se celebra una sessió informativa per a les famílies al Punt Jove. És important destacar que tothom que vulgui inscriure’s ho podrà fer a partir del mateix dia de la reunió (12 d’abril).

Passejada "Plans, rocs i bruixes" des de Vallgorguina

5 d'abril de 2019

Aquest diumenge, dia 7 d’abril, emmarcat dins les Passejades del Parc del Montnegre i el Corredor 2019, tindrà lloc la passejada “Plans, rocs i Bruixes”. El punt de partida serà l’Ajuntament de Vallgorguina a les 9 h del matí, des d’on s’emprendrà un recorregut a peu de 7 quilòmetres amb una durada de 3,5 m.

L'Hivernacle i el Punt Jove reprenen la seva activitat habitual aquest abril

5 d'abril de 2019

Els serveis juvenils "Punt Jove" i "Hivernacle, un espai on créixer" es tornen a posar en marxa aquest mes d'abril. Tot i que l'Ajuntament de Sant Cebrià va obrir un procés de licitació per la contractació d'aquests serveis, aquest va quedar desert, cosa que ha implicat que s'hagi de realitzar una contractació menor.

Registres del 121 al 130 de 1882
« Pàgina 13 »  [ 1 | ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219