Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 28 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

SANT CEBRIÀ CELEBRA LA TRADICIONAL CASTANYADA

4 de novembre de 2013

El passat dijous 31 d'octubre, els cebrianencs i cebrianenques van celebrar la Castanyada al pavelló municipal.   Tant els més petits com els més grans van gaudir d'una tarda d'animació i van poder assaborir les tradicionals castanyes torrades i els panellets. Des d'aquí, donar les gràcies als voluntaris i voluntàries que ho van fer possible.

L'EQUIP EDUCATIU DE L'ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL SORPRÈN EN LA CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA

4 de novembre de 2013

L'Escola Bressol Municipal aposta per una tornada a les tradicions catalanes clàssiques en la celebració de les festes populars.En aquesta ocasió, van celebrar la Castanyada deleitant als infants i a les seves famílies amb una representació del tradicional conte de "La Castanyera" interpretat i escenificat per elles mateixes. Des de l'Ajuntament volem felicitar a l'equip educatiu de El Rial pel seu esforç constant per fer de la nostra escola bressol una millor escola cada dia.

SESSIÓ DEL CONSELL MUNICIPAL DE LES URBANITZACIONS

4 de novembre de 2013

El passat divendres 25 d’octubre es va celebrar una sessió del Consell Municipal de les Urbanitzacions, amb la participació de les entitats de les urbanitzacions, veïns i grups municipals. En aquesta sessió es va donar una àmplia informació sobre l’estat actual de les diferents urbanitzacions del municipi, des de Castellar d’Índies a Can Domènec, passant per Vistamar, Can Palau i Can Bartomet.

ARRANJAT EL POU DE DRENATGE QUE PRODUÏA BASSALS A LA CARRETERA BV-5128

4 de novembre de 2013

  L'entrada del pou de drenatge de la carretera BV-5128 a l'alçada del semàfor d'entrada al poble venint des de Sant Iscle, s'obstruïa constantment per la caiguda de fulles i d'altres restes vegetals i provocava que en moments de pluja es produís un gran bassal a la carretera.

AUTORITZACIONS DE CREMA

31 d'octubre de 2013

Del 16 d'octubre del 2013 al 14 de març de 2014 es podrà fer foc. S'haurà de notificar prèviament a l'Ajuntament i complir totes les mesures preventives. Més informació clicant aquí.

PINTADES ALS CARRERS DEL POBLE

31 d'octubre de 2013

Han aparegut pintades al campanar de l'Esglèsia, a la plaça Xirinacs (que acabava de ser pintada per la Brigada Municipal) i en un camió particular. Des de l'Ajuntament volem fer una crida al civisme i al respecte pels espais públics.Amb la vostra col·laboració es poden trobar fórmules adequades per donar sortida a aquest art gràfic.

PARTICIPACIÓ DELS COMERÇOS LOCALS A LES JORNADES DE PROMOCIÓ DELS HÀBITS ALIMENTARIS SALUDABLES

30 d'octubre de 2013

A banda de la publicació de la "Guia d'hàbits alimentaris" i gràcies a la subvenció de l'Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, entre el 15 i el 30 de novembre tindran lloc les jornades "Menja sa i fes esport! La clau per a la teva salut".L'Ajuntament vol oferir la possibilitat als comerços locals de participar de les activitats que s'estan programant i ajudar-los, així, a promocionar el seu negoci.

EL CEMENTIRI A PUNT PER A LA CELEBRACIÓ DE TOTS SANTS

30 d'octubre de 2013

De cara a la celebració del dia de Tots Sants, s'han fet arranjaments florals i tasques de manteniment dels jardins del cementiri municipal.

L'ESCRIPTOR RAFEL NADAL I FARRERAS ESCULL SANT CEBRIÀ PER PRESENTAR EL SEU DARRER LLIBRE

30 d'octubre de 2013

L'escriptor Rafel Nadal i Farreras ha escollit el nostre municipi per a fer la presentació oficial del seu darrer llibre titulat "Quan en dèiem xampany" de l'editorial Grup 62. L'acte tindrà lloc el proper divendres 15 de novembre a Can Coris i hi participen l'Ajuntament, el grup 62 i el CESC.

GUIA D'HÀBITS ALIMENTARIS

29 d'octubre de 2013

La Diputació de Barcelona ha concedit un ajut de 2.764 € per a dur a terme el projecte “Menja sa i fes esport, la clau per a la teva salut”. Amb aquesta subvenció l’Ajuntament vol donar continuïtat a les actuacions iniciades l’any 2008 orientades a la millora dels hàbits alimentaris i impulsar el comerç local mitjançant la promoció de la compra i el consum de productes de proximitat. Amb aquesta subvenció, hem pogut elaborar la "Guia d'hàbits alimentaris.

Registres del 1581 al 1590 de 1900
« Pàgina 159 »  [ 1 | ... | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | ... | 190 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219