Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 20 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

ESTUDI DE LA COBERTURA DE BANDA AMPLA AL MUNICIPI

13 de maig de 2013

Us annexem les dades de cobertura de banda ampla al nucli i les urbanitzacions del nostre municipi proporcionada per la companyia Telefónica España.
 
La llei estatal els obliga a proporcionar 1Mbps de cobertura mínima, la qual cumpleixen quasi al 100%. Si vostè comprova que no li arriba aquesta velocitat, es pot posar en contacte amb l'ajuntament per tal que la companyia faci una comprovació del seu domicili i gestionar la seva reclamació.

SUBVENCIONS DE LA TAXA D'ESCOMBRARIES PER A L'ANY 2013

13 de maig de 2013

Us informem de les  condicions que es requereixen per a l'obtenció de subvenció en la taxa d'escombraries per a l'any 2013.
 
Podeu presentar la vostra petició fins el dia 5 de juliol de 2013, aquest dia inclòs.

CONVENI AMB L'AJUNTAMENT DE SANT POL DE MAR PER A ESTACIONAR A LA ZONA BLAVA DEL PARC DEL LITORAL

10 de maig de 2013

La regidoria de Governació ha acordat amb l'Ajuntament de Sant Pol de Mar un conveni que permetrà als veïns i veïnes de Sant Cebrià estacionar gratuïtament a la zona blava de del Parc del Litoral de Sant Pol de Mar per poder agafar el tren per motius de feina i així afavorir la mobilitat. Aquelles persones que estiguin interessades caldrà que presentin la documentació requerida per l'Ajuntament de Sant Pol de Mar per a disposar de l'adhesiu al propi Ajuntament de Sant Pol de Mar.

LA FIRA DE LA MADUIXA, UNA GRAN FESTA QUE ES CONSOLIDA ANY RERA ANY

7 de maig de 2013

El passat diumenge 5 de maig, el carrer Esplanada, com a escenari principal de la Fira de la maduixa, es va vestir de nou de festa. Enguany la fira va comptar amb un major nombre d'expositors on cal destacar la major participació de les entitats del municipi i del comerç local i la presència d'un major nombre de parades que venien productes artesans de gran qualitat.

7a TROBADA DE PUNTAIRES A SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

7 de maig de 2013

La cita tindrà lloc el proper diumenge 2 de juny de 2013 al carrer Esplanada de 10h a 13h.

CASAL DE LLEURE I CAMPUS ESPORTIU 2013

3 de maig de 2013

Us informem que resta obert el període per a presentart els projectes per desenvolupar el casal d'estiu i el campus esportiu de Sant Cebrià de Vallalta. Les empreses i/o entitats que vulguin participar, hauran de dirigir-se al registre de l'Ajuntament de sant Cebrià de Vallalta com a màxim el dia 9 de maig de 2013 a les 14h, per tal de presentar els seus projectes, els quals hauran de seguir les condicions establertes a les bases reguladores penjades en aquest enllaç.

PARTICIPA ACTIVAMENT AL CONCURS DE FOTOGRAFIA I DE GUARNIMENT DE BALCONS DE LA HALF CHALLENGE

30 d'abril de 2013

El proper 19 de maig de 2013 la Half Challenge Barcelona passarà per Sant Cebrià de Vallalta.
Aprofita la difusió que es realitzarà de l'activitat a través de diversos mitjans de comunicació per a què la imatge que quedi de Sant Cebrià sigui d'un gran guarniment. Decora els teus balcons. Pots emprar la decoració facilitada als comerços del municipi per a guarnir el teu balcó per aquell cap de setmana o sorprent-nos amb la teva creavitat.

14a FIRA DE LA MADUIXA

29 d'abril de 2013

A partir del dia 20 d'abril i fins el dia 26 de maig de 2013 les jornades gastronòmiques de la maduixa de la Vallalta tornen al Maresme i com no a Sant Cebrià de Vallalta. Podreu gaudir dels plats i productes especialment preparats pels establiments locals.
 
I, el diumenge 5 de maig de 2013 la Fira torna de nou a Sant Cebrià de Vallalta i tindrà el seu escenari principal al carrer Esplanada.
Ja podeu consultar el programa general d'activitats.

INFORMACIÓ RELATIVA A LA INTENSITAT DEL TRÀNSIT AL MUNICIPI

17 d'abril de 2013

A finals de març s'ha fet per part de la Diputació de Barcelona un control de la intensitat del trànsit al punt quilomètric 26 de la BV-5128. Aquest punt té la influència directa del semàfor de control de presència que funciona des de l'últim trimestre de 2012 a l'entrada del municipi.
 
Us adjuntem un quadre comparatiu i un text explicatiu pel que fa al canvi de tendència en el nivell de velocitat d'entrada al municipi.

SESSIONS "MÚSICA PER A NADONS" A LA FIRA DE LA MADUIXA

12 d'abril de 2013

Música per a nadons és un projecte educatiu, adreçat a nadons acompanyats de la seva mare o pare.
Us convidem a conèixer la metodologia que utilitzem per conduir i estimular l'aprenentatge musical dels infants i de les seves famílies, des d'abans de néixer i fins als sis anys.
 
Les sessions obertes de música per a nadons e realitzaran en el marc de la celebració de la 14a Fira de la Maduixa a Sant Cebrià de Vallalta.

Registres del 1591 al 1600 de 1833
« Pàgina 160 »  [ 1 | ... | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | ... | 184 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219