Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 26 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El Consell Comarcal ofereix subvencions per incentivar la contractació de joves

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal engega  FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, un programa que ofereix a les empreses una subvenció de 707.60€ al mes per a la contractació de joves en situació d'atur d’entre 18 i 29 anys, durant un període mínim de 6 mesos.  L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Maresme s’encarrega del reclutament i la preselecció de les candidatures i l'empresa fa la selecció final.

SanTCDAns celebra per primer cop el Dia Internacional de la Dansa a Sant Cebrià

23 d'abril de 2018

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra aquesta setmana, totes les poblacions exhibiran espectacles i accions relacionades amb la dansa.En aquest marc, SanTCDans, de l’entitat MOVE-IT, oferirà demà un espectacle de Dansa per commemorar aquesta diada a la Sala Polivalent de Sant Cebrià de Vallalta.

Torna a l’escola bressol el taller “Les cartes de la maternitat”

23 d'abril de 2018

Des de l’AMPA de l’escola bressol El Rial i en coordinació amb la mateixa, aquesta primavera s’oferirà la segona part del taller “Les cartes de la maternitat”, un taller per a mares i pares,  a càrrec de la Mariana Trichinni, col·laboradora del centre i experta en acompanyament a la criança.

Fira de La Maduixa Sant Cebrià de Vallalta 2018

22 d'abril de 2018

Dissabte 28 d’abril de 2018 21.00h  a 22.00h Festival Essencials actuació de “Jordi Lanuza”.                           Lloc: Sala Polivalent  Diumenge 29 d'abril de 2018 Lloc: Recinte firal principal a la ZONA ESPORTIVA Horari de la Fira: de 10h a 19h 10.00h a 13.00h Spiker i música ambiental a càrrec d’Urban Events. 10.00h a 10.

Ràdio Sant Cebrià, guardonada per la cobertura informativa de l’1O

19 d'abril de 2018

Ràdio Sant Cebrià ha estat una de les emissores guardonades amb el Premi Ràdio Associació a l'Excel·lència. Una distinció que aquest any s'ha centrat a reconèixer la tasca informativa que diverses emissores locals de tot el territori van realitzar, a través de La Xarxa de Comunicació Local, donant cobertura informativa durant tota la jornada dels fets del passat 1 d'Octubre.

El C.P.A. Sant Cebrià estrena aquest dissabte “Galàxia”, la setena edició del seu festival de patinatge artístic

19 d'abril de 2018

El Club de Patinatge Artístic Sant Cebrià celebrarà aquest dissabte, 21 d'Abril, la setena edició del seu festival de patinatge anual, on els cinquanta nens i nenes que formen part d'aquest club exhibiran els diferents balls que tenen preparats. La temàtica triada per l'edició d'enguany és "La Galàxia" i des d'aquesta s'articularan les diferents actuacions, on es podran trobar extraterrestres, planetes, Star Was o robots, d'entre altres.

Execució d’obres a la carretera d’accés a les urbanitzacions Can Bartomet, Castellar d’Índies i Can Domènec

19 d'abril de 2018

L’empresa ENDESA DISTRIBUCION ELECTRICA, SLU, es troba en aquests moments executant les obres d’obertura, reposició de rasa i estesa de línia subterrània de baixa tensió a 400 V al Carrer Sant Damià, número 17 de la nostra localitat.  Per aquest motiu hi ha una senyalització semafòrica al Carrer Sant Damià (que constitueix la carretera d’accés a les Urbanitzacions Can Bartomet, Castellar d’Índies i Can Domènec) deguda a les obres que s’estan realitzant en aquest tram.

Juguem en família, un nou taller per fomentar el vincle entre pares i fills

19 d'abril de 2018

Juguem en família és el nou taller que proposa Dario Martone, Llicenciat en Pedagogia, especialitzat en arts dramàtiques aplicades a la pedagogia, per, en paraules seves, regalar-nos una perspectiva divergent cap a la relació de pares a fills. En aquesta ocasió Martone proposa que a través del joc amb propostes expressives, la teatralització, el contes, la dansa, el moviment i la improvisació, pares i fills reconeguin les seves emocions i entrin en contacte amb el vincle que tenen.

Sant Cebrià es prepara per una original celebració de Sant Jordi

17 d'abril de 2018

S'acosta la Diada de Sant Jordi, un dia molt especial per tots i que enguany no passarà desapercebut al nostre municipi. Des del departament de cultura de l'Ajuntament de Sant Cebrià s'ha planificat una activitat tant especial com original, on el mateix cavaller Sant Jordi passejarà a cavall per la nostra localitat.

Antonia Benítez presentarà el seu llibre "Poemes a l'aquarel·la" a Can Coris

17 d'abril de 2018

Antonia Benítez González presentarà aquest dissabte, 21 d’abril, el seu llibre “poemes a l’aquarel·la, poemas a la acuarela”. Un acte que, organitzat pel Centre d’Estudis Sant Cebrià tindrà lloc a Can Coris ( Plaça de l’Església, 1 de Sant Cebrià de Vallalta) a les 19.00 h i on la seva autora ens obrirà la porta al seu imaginari, a través dels poemes que ha recollit en aquesta publicació i que han estat il·lustrats per Cecilia Mondaca Pizarro. 

Registres del 11 al 20 de 1478
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 148 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219