Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 14 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Iniciem els Pressupostos Participatius 2020

16 de juliol de 2020


Pressupostos Participatius

Atenció! Obrim període d'instàncies per a formar part dels primers Pressupostos Participatius de Sant Cebrià de Vallalta. Tots els cebrianencs i cebrianenques podran aportar les seves propostes tal com s'explica a l'enllaç. Animeu-vos! Totes les propostes seran valorades.

Convocatòria per a la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat

15 de juliol de 2020

S'obre la convocatòria per a l'any 2020 per a la concessió de la prestació social de caràcter econòmic de dret de concurrència d'atenció social a les persones amb discapacitat, en el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Colònies de l´Associació espanyola contra el càncer

13 de juliol de 2020


AECC

Un any més l´AECC (Associació espanyola contra el càncer) organitza les seves colònies. Inscripcions obertes pels campaments per a germans de nens amb càncer i fills de pares amb càncer. Tota la informació a l'enllaç dins de la notícia.

Ús de la mascareta pel Covid-19

10 de juliol de 2020


Mascaretes

En el pdf adjunt us mostrem algunes de les preguntes i respostes que poden sorgir en l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes.

Festa d'estiu 2020

8 de juliol de 2020

Després de tants dies confinats ens mereixem una mica de festa!! Detingudament i amb responsabilitat hem preparat els següents actes. Llegiu atentament tota la informació que ens ajudarà a gaudir tots junts amb tranquil·litat i seguretat: * Ús imprescindible de mascareta i gel en tots els actes. * S'han de seguir totes les indicacions de l'organització. * En totes les activitats se seguiran els protocols de seguretat establerts.

28 de juny, Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+

28 de juny de 2020


LGTBI

Avui diumenge se celebra el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ i, des de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, ens unim a reivindicar-lo. Perquè entenem que les persones, han de viure orgulloses de la seva identitat de gènere i orientació afectiva-sexual.

El Consell Comarcal del Maresme posa en marxa el SAI

27 de juny de 2020


sai

Què és el SAI Maresme? El SAI és un servei d’informació i assessorament en temes de diversitat sexual i de gènere adreçat a la ciutadania i en especial a les persones en situació de discriminació o violència per raó d’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere.

El proper dia 29 de juny s’obren les beques menjador

26 de juny de 2020


beques menjador 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta obrirà el proper dia 29 de juny el període de presentació de sol·licituds perquè totes les persones interessades puguin accedir a la convocatòria de beques menjador. El termini de presentació de sol·licituds és: Del 29 de juny al 9 de juliol de 2020 Presencial a l’Ajuntament de 9h del matí a 14h de la tarda També es pot fer telemàticament a través de la seu electrònica del consistori. Adjunt trobareu les bases i el model de sol·licitud.

S’obre el període de sol·licituds de les prestacions en concepte de llibres i material pel curs 2020-2021

26 de juny de 2020

Us informem que resta oberta la convocatòria per a la presentació de sol·licituds de les prestacions de suport a l’escolarització en concepte de llibres i material per al curs 2020-2021. A l’Ajuntament totes les persones interessades poden disposar de còpia de les bases, aprovades pel Ple, i la resta de documents i informació per poder optar a la convocatòria.

Es reprèn el servei de bibliobús

25 de juny de 2020


bibliobus

Us informem que aquest matí, després d’aquest període de confinament, el Bibliobús Montnegre torna a circular. I ho fa amb modificacions d’horari i de serveis i amb totes les mesures de protecció i seguretat necessàries. A Sant Cebrià de Vallalta, es reinicia el servei el dijous dia 25 de juny de 12.00 a 13.00h. A continuació us adjuntem el calendari per els propers mesos. Dijous de 12.00 a 13.00.

Registres del 11 al 20 de 1674
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 168 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219