Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 18 d'agost

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Cap de setmana carregat d’activitats de la Festa Estiu

13 de juliol de 2017

Aquest proper cap de setmana Sant Cebrià de Vallalta es vesteix de festa, per donar pas a tot un seguit d’activitats adreçades tan a grans com a petits.   Englobades dins la Festa Estiu, que va començar el passat dia 2 de juliol i s’allargarà fins el dia 19 d’agost, us presentem les activitats dels propers 14, 15 i 16 de juliol.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 14 de juliol a Castellar d'Índies

13 de juliol de 2017

Informem als veïns de Castellar d'Índies: El proper divendres dia 14 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 h fins a les 12.00 h. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Visita de l’oficina mòbil d’atenció al consumidor

12 de juliol de 2017

La oficina mòbil d’atenció al consumidor, servei promogut per la Diputació de Barcelona, és un servei itinerant que visita els municipis, per informar i ajudar als ciutadans en totes aquelles qüestions o dubtes relacionades amb l’àmbit dels drets dels consumidors, compra lloguer d’habitatge, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garantia de productes, serveis post-venta, assegurances o serveis turístics, d’entre altres.

Talls a la carretera BV5128 per neteja viària

10 de juliol de 2017

Us informem que  hi ha talls puntuals a la carretera BV5128 per neteja viària. El carril alternatiu és el Carrer Centre.

Interrupció del subministrament elèctric el dia 11 de juliol a Vistamar

10 de juliol de 2017

Informem als veïns de Vistamar: El proper dimarts dia 11 de juliol hi haurà una interrupció del subministrament elèctric, des de les 9 fins a les 12.30. Adjuntem document PDF amb notificicació oficial on es poden llegir exactament els carrers que es veuran afectats.

Es posa en marxa la neteja de zones verdes i parcel·les de titularitat municipal

10 de juliol de 2017

Us comuniquem que avui, dia 10 de juliol al matí, s’ha iniciat la neteja de les zones verdes i parcel·les de titularitat municipal. Els treballs de neteja s’han posat en marxa i han començat per la Urbanització de Vistamar i continuaran per les altres urbanitzacions dels municipi. L’ empresa encarregada de la neteja estarà en funcionament durant tota aquesta setmana, de dilluns a divendres de 8’00 a 16’00 hores.

Totes les urbanitzacions de Sant Cebrià ja disposen de zones d’espais de trobada habilitats

6 de juliol de 2017

L’Ajuntament deSant Cebrià de Vallalta ha invertit en millores a les zones d’equipaments de les urbanitzacions Vistamar i Castellar d’Índies i ha habilitat un nou espai de trobada a Can Palau, la única urbanització que no en tenia.  Feia temps que els veïns de Vistamar demanaven el tancament de la Zona Esportiva Vistamar, així com  la col·locació d’una marquesina per tal de poder proveir d’ombra la zona.

Els refugiats de la Guerra Civil a la nova exposició virtual de la Xarxa d’Arxius Municipals

6 de juliol de 2017

En el marc del Dia Internacional dels Arxius, la Xarxa d'Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona proposa la mostra virtual “1936-1939: Uns altres refugiats", en què es visualitzen 144 documents procedents de 41 arxius d'ajuntaments de municipis menors de 10.000 habitants, gestionats pels arxivers itinerants d'aquesta corporació.

Es posa en marxa el pla contra incendis

4 de juliol de 2017


Plànol d'evacuació Can Palau

Arribada la temporada d’estiu es posa en marxa el pla de protecció per a incendis. Per part de la Generalitat s’ha elaborat una guia amb un seguit de consells i indicacions per millorar la seguretat dels habitatges.  No llençar cendres calentes,  no cremar restes vegetals, andròmines o vigilar amb les barbacoes són alguns dels consells que es donen a nivell de precaució bàsica.

Nou horari del CAP Canet de Mar pels mesos d'estiu

15 de juny de 2017

Us informem que segons ens ha comunicat el Servei Català de la Salut, des del 19 de juny i fins l'11 de setembre, el CAP de Canet de Mar estarà obert de 8 del matí a 12 de la nit, de dilluns a diumenge.

Registres del 21 al 30 de 1259
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 126 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219