Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 27 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal de TwitterVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El termini per inscriure's als concursos de fotografia i postres de la Fira de la Maduixa finalitza demà dijous

26 d'abril de 2017


El concurs de pastissos és un dels grans atractius de la Fira de la Maduixa

El concurs de fotografia “La primavera a Sant Cebrià, el seu entorn natural i el maduixot” emmarcat dins el programa d’activitats de la 18a Fira de la Maduixa que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’abril de 2017 arriba a la setzena edició, mentre que el concurs de postres i pastissos a la novena edició.

Els horaris i preus del Casal d’Estiu, ja disponibles!

24 d'abril de 2017


El Casal d'Estiu es farà al juny, juliol i setembre

Les famílies que estiguin interessades en inscriure els seus fills al Casal d’Estiu ja tenen al seu abast les setmanes que es realitzarà i el preu de l’activitat. El casal tindrà lloc la darrera setmana de juny, tot el mes de juliol i la segona setmana de setembre. La reunió informativa tindrà lloc el dijous 1 de juny al menjador de l’Escola El Pi Gros.

La Generalitat obre la convocatòria d'ajuts per al lloguer

21 d'abril de 2017


Els ajuts per al lloguer ja es poden sol·licitar

La Generalitat ha obert la convocatòria d’ajuts per al lloguer, que van entrar en vigor el dimecres. La convocatòria finalitza l’1 de juny per als qui presentin els impresos a l’Ajuntament i el 19 de juny per als qui ho facin al Consell Comarcal. L’horari d’atenció del Consell Comarcal i del registre és de dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i dimarts i dijous tarda de 16.30h a 18.00h. Podeu consultar la informació clicant AQUÍ i els impresos que heu de presentar els trobareu adjunts.

Noves ofertes laborals per a un hotel de cinc estrelles de Barcelona

20 d'abril de 2017


L'hotel busca treballadores per fer de cambreres de pis

La regidoria de Promoció Econòmica notifica que un prestigiós hotel de la capital catalana busca tres persones perquè desenvolupin tasques com a cambrera de pisos, cambrera d’àrees publiques i supervisora. L’hotel sol•licita experiència en el sector i la incorporació és inmediata. Les persones que hi estiguin interessades han d’enviar un correu a la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Romero, al seu correu romeromcrs@diba.cat.

Gastronomia, artesania o teatre a la Fira de la Maduixa

19 d'abril de 2017


Imatge de la Fira de la Maduixa de l'any passat

La 18a edició de la Fira de la Maduixa, que tindrà lloc el diumenge 30 d’abril, arriba farcida d’activitats. La jornada començarà amb una cercavila pel carrer Esplanada a dos quarts d’onze que donarà pas a la inauguració oficial una hora més tard. Els tallers de cuina i la ballada de sardanes a càrrec de La Cobla Contemporània seran els plats forts del matí.

El Casal d'Avis celebra el trentè aniversari amb el tenor Roger Reyes com a convidat de luxe

11 d'abril de 2017


El prestigiós tenor serà l'estrella de la nit

El Casal d'Avis, punt de trobada de la gent gran del poble, fa trenta anys i ho celebra amb una gran festa demà a la tarda. La jornada començarà a les sis de la tarda amb un berenar i prosseguirà amb l'actuació del tenor Roger Reyes, prestigiós cantant que ha fet carrera en formacions com l'Orquestra Meravella i que actualment canta amb la cobla-orquestra La Principal de la Bisbal. El prestigiós cantanta oferirà un ampli repertori de música melòdica en una actuació molt esperada pels avis.

La selecció de personal per a supermercats de Pineda i Blanes, tot un èxit

10 d'abril de 2017


La reposició de productes és una de les àrees sol·licitades

La selecció de personal que va portar a terme el representant d’una gran cadena de supermercats el passat dimarts a Sant Cebrià s’ha saldat amb la contractació de sis persones del nostre poble, que ja han començat a treballar a caixa, reposició i frescos als centres de Pineda i Blanes. A més també han estat seleccionades set persones més que previsiblement signaran un contracte laboral amb aquesta empresa durant el proper mes.

Procés participatiu per definir les polítiques de joventut

10 d'abril de 2017


Els joves decidiran les polítiques juvenils

L’àrea de Joventut engega un procés participatiu per establir les polítiques juvenils que s’inclouran al proper Pla Local de Joventut. El procés, gestionat per l’empresa PORTACABOT i subvencionat per la Diputació de Barcelona, servirà per tenir una radiografia acurada de les necessitats dels joves del nostre poble i concretar d’aquesta manera les accions que cal emprendre per donar-hi resposta. La jornada participativa tindrà lloc el proper dijous 27 d’abril al Punt Jove.

Convocades les bases dels concursos de fotografia i postres de la Fira de la Maduixa

7 d'abril de 2017


El concurs de pastissos és un dels gran al·licients de la Fira de la Maduixa

El concurs de fotografia “La primavera a Sant Cebrià, el seu entorn natural i el maduixot” emmarcat dins el programa d’activitats de la 17a Fira de la Maduixa que tindrà lloc el proper diumenge 30 d’abril de 2017 arriba a la setzena edició, mentre que el concurs de postres i pastissos a la novena edició.

Les obres de la Via Blava de la Vallalta es posaran en marxa a finals del 2019

6 d'abril de 2017


El president del Consorci de Turisme, Joaquim Arnó, donant detalls del projecte

La sessió informativa sobre la Via Blava de la Vallalta que va tenir lloc dimarts a la tarda al pavelló va servir per conèixer més detalls d’aquest camí esportiu que unirà Sant Iscle, Sant Cebrià i Sant Pol seguint la llera de la riera. Joaquim Arnó, president del Consorci de Turisme del Maresme, va emmarcar aquest projecte en una actuació global de recuperació de camins i senders a tota la comarca.

Registres del 21 al 30 de 1234
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 124 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219