Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 4 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Publicació de les llistes amb barem de les preinscripcions de l'escola bressol El Rial

2 de juny de 2020

Publicació de les llistes amb barem de les preinscripcions de les llars d'infants municipals S'ha publicat les llistes amb barem per a les inscripcions al nou curs de l'escola bressol municipal El Rial. Podeu consultar-les en els documents adjunts.

Informació relativa a l'atenció de l'oficina de l'organisme de gestió tributària

2 de juny de 2020

D’ACORD AMB L’ESTAT D’ALARMA DECRETAT PEL GOVERN DE L’ESTAT, I EN APLICACIÓ DE LES MESURES EXCEPCIONALS QUE HA ADOPTAT LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, DAVANT LA SITUACIÓ GENERADA PER L'EVOLUCIÓ DEL CORONAVIRUS COVID-19, I AMB LA FINALITAT DE REDUIR AL MÀXIM LA PROPAGACIÓ DE LA INFECCIÓ DE LA MALALTIA, LES INSTAL.

BAN relatiu a la neteja de parcel·les amb excés de vegatació

2 de juny de 2020

L'alcalde de Sant Cebrià de Vallalta ha dictat un BAN referent a les parcel·les privades amb excés de vegetació, abandonament i brutícia. Aquesta situació pot constituir un focus d'incendi durant tot l'any i molèsties de salubritat a la resta de la població.

Entrem a la fase 2 del desconfinament

1 de juny de 2020


fase2

La regió sanitària de Girona, de la formem part, ha entrat aquest dilluns a la fase 2 del desconfinament. Entre les novetats hi ha: 📌trobades de fins a 15 persones 📌bars restaurants i comerços poden obrir amb un 40% d’aforament 📌anar a la platja en grup de fins a 15 persones I recordeu: és obligatori l’ús de la mascareta en espais públics si no hi ha distància de 2 metres i en transport públic.

Informació sobre el Casal d'Estiu municipal 2020

30 de maig de 2020


casal estiu 2020

Del 8 al 12 de juny podeu trucar a l'Ajuntament per demanar informació referent al Casal d'Estiu 2020 que organitzem. Enguany serà del 25 de juny al 31 de juliol per a infants i adolescents de 3 a 12 anys.

L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta s'afegeix al dol amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19

27 de maig de 2020


decret dol

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, ha decretat el dol a tot el territori de Catalunya fins el pròxim 5 de juny amb motiu de la pandèmia generada per la COVID-19. En el decret s’especifica que durant aquest període de dol les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat així com en les corporacions públiques de Catalunya. Per això, des d’avui les banderes de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta onejaran a mig pal.

Sant Cebrià de Vallalta presenta un Pla de Xoc amb 100 mesures per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19

22 de maig de 2020


pla de xoc covid-19

L’equip de govern de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha aprovat el Pla de Xoc COVID-19. El document presenta les primeres 100 mesures que s’han portat a terme per pal·liar els efectes de la crisi provocada per la COVID-19 a la ciutadania i a l’economia municipal. Aquestes mesures i accions volen donar resposta als diferents àmbits que estan afectant a la població amb la voluntat d’ajudar i estar al costat de les cebrianenques i cebrianencs en aquest moment crític.

Sant Cebrià de Vallalta celebrarà el primer ple telemàtic de la seva història

21 de maig de 2020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta reprendrà el proper 28 de maig l’activitat plenària. I ho farà, per primera vegada a la seva història, via telemàtica amb la sessió ordinària del mes de maig. Els 11 regidors i regidores no caldrà que vagin com fins ara a la sala de plens municipals i es connectaran a una aplicació d’internet per poder participar al ple de forma virtual. Aquesta decisió s’ha pres degut a l’estat d’alarma dictat a conseqüència de la COVID-19.

A partir de dijous 21 de maig serà obligatori dur mascareta

20 de maig de 2020

Us informem que el BOE ha publicat que a partir de dijous 21 de maig és necessari dur mascareta: -A la via pública -En espais a l'aire lliure -En qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic -Sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2m. Serà obligatori per a persones de 6 anys o més, i recomanable per criatures entre 3 i 5 anys.

Preguntes i respostes freqüents sobre la Fase 1 del desconfinament

18 de maig de 2020

Des del 18 de maig Sant Cebrià de Vallalta està en la Fase 1 del desconfinament. En el document adjunt hi trobareu la darrera actualització de les preguntes i respostes que edita la Generalitat de Catalunya sobre les restriccions d'activitats per la COVID-19.

Registres del 21 al 30 de 1695
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 170 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219