Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 31 de març

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Activat el Pla d’Emergència Municipal en fase d’alerta

13 de març de 2020

L’ Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant de les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament en data dijous 12 de març de 2020 i en data d’avui dia 13 de març de 2020, (adjunto decrets) i vistes les noticies que ens estant arribant.   Activa el     PLA D’EMERGENCIA MUNICIPAL EN FASE DE ALERTA. S’ha creat el Ganibet de Crisis: -    Alcaldia -    Regidoria de Governació i Serveis Socials.

BAN Municipal pel coronavirus Covid-19

12 de març de 2020

B A N El sotasignant Alcalde de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, pel present BAN fa publiques les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament en data dijous 12 de març de 2020 en relació al Coronavirus: 1.-TANCAMENT I LIMITACIÓ D’AFORAMENT A LES INSTAL.

Comunicat de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta en relació a la restricció i suspensió d’activitats esportives i culturals

11 de març de 2020


coronavirus

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta us informa que la Generalitat de Catalunya ha emès un comunicat de la fase d’alerta del Pla d’Actuació del pla PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial de risc com a conseqüència dels nous casos de coronavirus CoVid-19 detectats al país.

Arriba la segona edició de la Xocobici

6 de març de 2020


xocobici

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ho té tot a punt per organitzar, per segon any consecutiu, la Xocobici. Serà el proper dia 22 de març, a les 10h. al poliesportiu municipal. Es tracta d’un circuit apte per tots els nens i nenes de 6 a 12 anys. Cal que vagin acompanyats d'un adult i és imprescindible l’ús del casc. També hi haurà una zona de bici per als més menuts. Durant l’activitat hi haurà xocolatada i un sorteig d’obsequis.

Commemoració del Dia de la Dona

2 de març de 2020


dia dona

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat una sèrie d’activitats per commemorar el proper 8 de març el Dia de la Dona. Començaran a les 12h a l’avinguda Maresme amb la inauguració del banc monumental de la dona. Seguidament es farà lectura del manifest d’enguany i es projectarà el curtmetratge “El orden de las coses”. Finalment es farà entrega d’un obsequi i l’activitat “La Dona en QR”.

Tall de subministraments elèctrics il·legals

27 de febrer de 2020

Aquest dijous al matí la companyia Endesa–Cobra ha portat a terme diferents talls de llum a la urbanització de Can Domènech. Aquests talls són de connexions il·lícites a la xarxa elèctrica, dels quals la empreses afectades iniciaran les denuncies pertinents. Durant tot el matí la Policia Local ha estat present a la zona d’actuació per garantir la seguretat dels operaris. Els talls s’han realitzat a la zona de Sant Cebrià de Vallalta i Tordera.

Jornada de portes obertes al CEIP Pi Gros

22 de febrer de 2020


jornada portes obertes ceip

La direcció del CEIP Pi Gros de Sant Cebrià de Vallalta ha organitzat el proper dissabte 7 de març al matí la jornada de portes obertes. Una convocatòria per a totes aquelles persones interessades en conèixer les seves instal•lacions i demanar informació per fer la preinscripció de cara al curs vinent. La jornada de portes obertes serà de 10 a 13h.

La carretera que uneix Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta podria estar reparada a mitjans de març

21 de febrer de 2020


carretera 1

La Diputació de Barcelona ha informat que les obres de reparació de la carretera que uneix Sant Cebrià de Vallalta i Sant Iscle segueixen en marxa i, que si no hi ha cap contratemps, podrien estar acabades a mitjans del mes de març. Recordem que aquesta via va quedar molt malmesa pel temporal Glòria. En cas que hi hagués alguna novetat al respecte, us n’informarem.

L’ADF organitza una passejada al Salt del Sallent

20 de febrer de 2020


salt sallent adf

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, una passejada fins al Salt de Sallent. L’excursió serà el proper diumenge 15 de març i l’hora de sortida és prevista a les 8.45h a la carretera d’accés a Can Palau, davant de can Vallfogona. Allà totes les persones que participin de l’activitat podran deixar el seu vehicle estacionat i començar la ruta a peu.

Tot a punt per la rua de Carnestoltes

19 de febrer de 2020


carnaval

Aquest dissabte a la tarda se celebrarà la rua de Carnestoltes de Sant Cebrià de Vallalta. Començarà a dos quarts de sis de la tarda a la plaça 11 de Setembre i passarà pels carrers Ausiàs March, avinguda Maresme i acabarà al pavelló municipal. La cercavila estarà amenitzada pels Perkuvallalta i una mascota molt especial. A les set de la tarda hi haurà la festa amb Coloraines i després es farà l’entrega de premis a les millors disfresses.

Registres del 21 al 30 de 1812
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 182 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219