Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dijous, 26 d'abril

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Temps de maduixes: arriba la 19a edició de la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià

12 d'abril de 2018

Arriba el temps de la maduixa i la nostra comarca es prepara, com ja és costum, per rebre la temporada d'aquest fruit amb diferents actes i esdeveniments. Sant Cebrià de Vallalta, molt reconegut pel conreu d'aquesta petita fruita vermella, celebrarà el dia 29 d'abril la dinovena edició de la Fira de la Maduixa amb la col·laboració de més d’una quinzena de productors, comerços i entitats del municipi.

CAAD Maresme i AKI Cabrera organitzen una desfilada canina a favor de l'adopció d'animals

12 d'abril de 2018

AKI Cabrera de Mar ha obert una línia de col·laboració amb el Centre d'Acollida d'Animals Domèstics del Maresme (CAAD) i amb l'associació de voluntaris  del mateix: VOLCAAD. La col·laboració se centra en dos eixos:  la renovació de les instal·lacions del CAAD i la promoció de l’adopció d’animals.  En aquest context AKI Cabrera organitzarà una desfilada canina en el seu recinte el pròxim dissabte, 14 d'abril.

S’obre el procés de selecció de 4 treballadors en el marc dels plans locals d’ocupació

11 d'abril de 2018

Demà, dia 12 d’abril, es posa en marxa la “Convocatòria per a la selecció de 4 treballadors/es en el marc del Fons de Prestació Concedit a l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta per a la Diputació de Barcelona per a l’execució del programa complementari de Foment de l’Ocupació i de Suport a la Integració Social, línia 1 plans locals d’ocupació exercici 2017-2018”.

Els serveis mínims de l'ORGT se centralitzaran a Mataró durant els dies de vaga

11 d'abril de 2018

L'ORGT realitzarà una vaga els següents dies 13, 20, 26 d’abril i 4 de maig, quelcom que afectarà a la normal prestació del servei i a l'obertura d'oficines.  Els serveis mínims establerts se centralitzaran a l’oficina de Mataró. És possible que l'oficina de Canet de Mar resti tancada durant els dies senyalats, quelcom que encara no es pot confirmar.  

S’ACTIVA L'INUNCAT EN FASE D'ALERTA

10 d'abril de 2018

Es comunica que s'ha activat el Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en fase d'ALERTA. Es preveu un fenomen d'intensitat i acumulació de pluja a partir d'aquesta tarda i fins demà al migdia amb possibilitat de superar els 20 litres en 30 minuts d'intensitat i els 100 litres en 24 hores d'acumulació de pluja. Les zones afectades per l'acumulació son les comarques del Pirineu i Prepirineu, principalment al vessant sud, a la Selva i al Vallès Oriental.

Paralitzats els projectes d’obra i instal·lació per a l’enllumenat de Cal Palau i Vistamar

9 d'abril de 2018

Un dels objectius principals del Ple Municipal que es va celebrar dijous dia 5 d'abril era l'aprovació dels projectes d'obra i instal·lació dels elements d'enllumenat públic de les urbanitzacions Vistamar i Can Palau.

Tot a punt pel dinar solidari contra el càncer

9 d'abril de 2018

Sant Cebrià ja està a punt per a la Diada de lluita contra el càncer. Una diada que s'organitza al voltant del dinar solidari que l'AECC per recollir fons per la lluita contra aquesta malaltia.

l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona farà vaga els dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig

9 d'abril de 2018

Els treballadors  de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona faran, segons una decisió presa per mitjà d’assemblea general, VAGA els propers dies 13, 20, i 26 d’abril i el 4 de maig d’aquest any 2018. Aquesta vaga afectarà directament a la prestació del servei que l’ORGT dona al municipi, tenint en compte aquesta aturada en la prestació de serveis es produirà durant la cobrança en voluntària d’un o més tributs.

Vols ser instagramer, blogger o youtuber professional? Assessora’t legalment

6 d'abril de 2018

A la nova era digital en la que vivim són moltes les persones que aspiren a guanyar-se la vida amb noves professions com youtubers, bloggers o instagramers. Però la realitat va més enllà del que veiem a través de les nostres pantalles: cal assessorament legal i entendre de quina manera s’han de fer les coses.

Tècnics municipals expliquen en detall els projectes d’obra i d’instal·lació de l’enllumenat de les urbanitzacions

5 d'abril de 2018

Aquest passat dimarts, dia tres d’abril, es va dur a terme el Consell d’Urbanitzacions, en el que els tècnics de l’ajuntament Joaquim Villaronga, Lourdes Anaya i Manuela Garrote, van oferir públicament, conjuntament amb l’enginyer i gerent de l’empresa GESA Josep Barberillo, explicacions tècniques sobre els projectes d’obra i instal·lació dels elements d’enllumenat públic de les urbanitzacions Vistamar i Can Palau, així com del projecte de licitació per la compra dels elements pertinents.

Registres del 31 al 40 de 1478
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 148 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219