Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 23 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Comença el curs escolar 2020-21 a Sant Cebrià de Vallalta

14 de setembre de 2020


inici curs escolar 2020-21

Aquest dilluns 14 de setembre ha començat el curs escolar 2020-21. I a Sant Cebrià s’han fet els esforços necessaris per rebre els nens i nenes a la llar d’infants el Rial i a l’institut-escola el Pi Gros amb la màxima normalitat i seguretat possible. Aquest inici de curs és especial al municipi, no tan sols per les mesures preventives que s’han hagut de prendre a causa de la pandèmia, sinó també perquè s’inaugura la primera promoció de l’institut amb el curs de 1r d’ESO.

La Policia Local deté 4 persones per entrada a vivenda aliena

14 de setembre de 2020

La Policia Local de Sant Cebrià de Vallalta ha detingut aquest dilluns 4 persones per entrada a vivenda aliena. Els agents de cos de seguretat local han estat alertats per uns veïns i han activat el servei. Els detinguts passaran a disposició judicial.

Arriba la Festa Petita i la Festa Major 2020

10 de setembre de 2020


festa major 2020

Tot a punt, si no hi ha cap contratemps de darrera hora degut a la situació sanitària provocada per la Covid-19, per la celebració de la Festa Petita i la Festa Major de Sant Cebrià de Vallalta. Som conscient que aquesta serà una Festa Major diferent. Els efectes de la pandèmia ens han obligat a reduir els actes i, sobretot, organitzar-los seguint estrictament les normes de seguretat. S’han organitzat actes per a totes les edats i els podreu trobar en el pdf adjunt.

Diada Nacional de Catalunya 2020 a Sant Cebrià de Vallalta

5 de setembre de 2020


11 setembre 2020

El divendres 11 de setembre se celebra la Diada Nacional de Catalunya. Aquests són els actes que hem preparat des de l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta: 11h. Ofrena floral i commemoració de l’onzè aniversari del monument 11.30h. Audició de l’adaptació del conte 1714 l’última bandera de Marc Donat i Ricard Zaplana 12h. Audició de sardanes En tots els actes s’organitzaran seguint estrictament les mesures de seguretat.

L’Ajuntament renova la instal·lació de la fase 5 de l’enllumenat municipal

4 de setembre de 2020


enllumenat_04092020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha renovat la instal·lació del quadre 5 de l’enllumenat municipal. Aquesta data dels anys 70 i havia quedat desfasada a nivell normatiu ja que li mancava aïllament i equip de protecció. A més, la instal·lació de fa més de 50 anys, provocava falta d’eficiència energètica amb els conseqüents salts continus en l’enllumenat. L’actuació contempla la renovació del cablejat amb més de 2 quilòmetres de cable.

L’Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital

3 de setembre de 2020


conveni avah_03092020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta i l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital han signat un conveni de col·laboració. Aquest té la finalitat de donar suport econòmic per al Programa de Suport Immediat (SSID) que porta a terme l’entitat i té com a objectiu la realització d’activitats relacionades amb la salut i el benestar social. El conveni l’han signat l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Albert Pla, i el president de l’Associació de Voluntaris i Amics de l’Hospital, Josep Puig.

Es reforça el servei de neteja viària a les urbanitzacions

2 de setembre de 2020


neteja viaria urbanitzacions_02092020

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha reforçat la neteja viària de les urbanitzacions municipals. El reforç s’ha posat en marxa avui dimecres amb un servei que inicialment serà setmanal. Es tracta d’una màquina amb un servei de neteja més potent que s’adapta a les especificitats de les urbanitzacions del municipi.

L’actualitat de la tornada a l’escola

1 de setembre de 2020


actualitat escola

L’inici del proper curs té unes característiques extraordinàries a causa de la pandèmia per la COVID-19, per la socialització que representen les escoles, així com per la necessitat de no interrompre la formació de milers d’estudiants. La detecció precoç de casos i el seu aïllament, així com dels seus contactes estrets, és molt rellevant per mantenir entorns segurs i preservar al màxim l’assoliment dels objectius educatius dels centres.

Mesures per contenir els brots de Covid-19

31 d'agost de 2020


mesures28082020

Per tal de contenir els brots aplicables a tot Catalunya el departament de Salut de la Generalitat amplia les mesures: Es prohibeixen les trobades i reunions de més de 10 persones tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic. Per més informació sobre les mesures: https://bit.ly/2D8dkQq

Torna el Bibliobús a Sant Cebrià de Vallalta

28 d'agost de 2020


bibliobus setembre

Us informem que a partir del proper 3 de setembre reprenem el servei de Bibliobús al municipi. El calendari d’aquest mes de setembre serà els dijous 3, 10, 17 i 24 en horari provisional de 12 a 13h. Recorda per fer-ne ús cal portar la mascareta i mantenir la distància de seguretat. Si voleu, podeu fer les vostres demandes amb antelació, d’aquesta manera quan hi vagis ho tindran preparat. I recorda que si t’hi poses en contacte a través del correu electrònic b.montnegre@diba.

Registres del 31 al 40 de 1581
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 159 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219