Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dissabte, 20 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Una canonada malmesa a l’Avinguda Maresme afecta al servei de l’aigua

17 de setembre de 2018

Aquesta passada matinada ha tingut lloc una avaria imprevisible que afecta els blocs de pisos situats als carrers Esplanada i Salvador Espriu i de l’Avinguda Maresme. L’avaria en qüestió ha tingut lloc a la instal·lació que hi ha situada a l’interior del bloc número 10 de l’Avinguda Maresme, on s’ha rebentat una canonada d’aigua.  Els operaris de SOREA estan treballant des de primera hora del matí, amb l’objectiu de restablir el servei el més ràpid possible.

Tot a punt per les obres d’asfaltat i d’arranjament d’arrels a la carretera de Castellar d’Índies

17 de setembre de 2018

La setmana vinent es posen en marxa les obres d'arranjament d'arrels i d'asfaltat de la carretera d'accés a Castellar d'Índies. Aquesta intervenció, considerada com a obra menor, serà realitzada de la mà de l'empresa adjudicatària Obres i Paviments i Brossa S.A. per la quantitat de 48.661,57 €, gràcies a la línia de subvencions per a inversions en camins públics locals en l'exercici de 2018.

Animació infantil, missa i havaneres vintage per la Diada de Sant Cebrià

17 de setembre de 2018

El 16 de setembre Sant Cebrià es torna a vestir de festa en el seu dia commemoratiu. Aquest any, per celebrar la Diada municipal, es va convidar el grup d'animació infantil Xarop de Canya, que va amenitzar el matí al parc Puigvert amb el seu espectacle "Quin Sarau!". La festa va aplegar unes 130 persones, que van riure i gaudir d'un espectacle tant divertit com esbojarrat, amb l'home dels nassos com a protagonista.

Obertura pública de sobres del concurs “Logotip” del Mil·lenari

12 de setembre de 2018

El passat divendres 31 d’octubre va concloure el període establert per lliurar sobres amb propostes per a participar en el concurs “Mil·lenari”, organitzat per l’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta amb la col·laboració del CESC i de la Diputació de Barcelona. El logotip guanyador del concurs esdevindrà la imatge gràfica de la celebració del mil·lenari de la nostra vila, una imatge que apareixerà a totes les comunicacions i cartells que es facin en honor a aquesta commemoració històrica.

Sant Cebrià celebra la Diada de Catalunya

12 de setembre de 2018

Sant Cebrià de Vallalta va tornar a celebrar un any més la Diada de Catalunya. Una ofrena floral i la lectura d'un manifest van tornar a ser, un cop més, l’homenatge oficial que es fa el dia més representatiu de Catalunya per part de les autoritats municipals.

Es restableix el servei de l’aigua al municipi després d'una avaria sobrevinguda

7 de setembre de 2018

Durant la tarda d'ahir, dijous dia 6 de setembre, es va produir una avaria sobrevinguda que va implicar que una part del nucli urbà de Sant Cebrià es quedés sense accés a aigua i que una altra part tingués un subministrament molt pobre i amb poca pressió. Des del primer moment en què es va produir la incidència, tant des d'Alcaldia com des de la brigada municipal es va procedir a dur a terme les gestions necessàries per a poder procedir al restabliment del servei.

Comunicat oficial

6 de setembre de 2018

Durant la tarda d'avui 6 de setembre s'ha produït una avaria greu a la xarxa de subministrament d'aigua que abasta a tot el nucli urbà de Sant Cebrià de Vallalta. Com a conseqüència d'aquesta avaria hi ha punts del nucli que disposen d'aigua, tot i que amb poca pressió i d'altress que s'han quedat completament sense aigua.

Arriba la Festa Major

5 de setembre de 2018

Ha passat un any més i la festa major del nostre municipi és ben a prop. Correfocs, gegants, jocs, sardanes, concerts, espectacles còmics o discomòbil, són només algunes de les activitats que la programació d’enguany té preparades. Una programació especial i pensada amb molta cura perquè tots els veïns, grans, joves i petits, gaudeixin al màxim de Sant Cebrià i de la seva festa.

Concurs de fotografia #raconsdelMaresme2018

3 de setembre de 2018

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha posat en marxa una iniciativa per donar a conèixer la comarca. Es tracta del concurs de fotografia #raconsdelMaresme2018, on es podran recollir paisatges, monuments, espais emblemàtics o activitats festives que s'englobin en l'àmbit de la comarca. Per participar en el concurs s'haurà de fer a través de Facebook o Instagram, fent servir el hashtag que dóna nom al mateix, amb una data límit fins diumenge dia 30 de setembre a les 23.

SANTCDANS dona el tret de sortida a la nova temporada

3 de setembre de 2018

L’Acadèmia de Dansa de Sant Cebrià de Vallalta liderada per Alba Zamora dona el tret de sortida a la nova temporada. Ho farà demà, 4 de setembre, dia que començaran les classes dels grup mitjà i del més gran, a diferència del grup de dansaires més jove, que iniciarà la temporada el dia 17 de setembre.  L’acadèmia, que ofereix una variada oferta de balls com hip-hop, dansa contemporània o ballet clàssic arriba a aquest inici de curs amb una sorpresa molt especia: la “Dansa en Família”.

Registres del 31 al 40 de 1613
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219