Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
divendres, 19 d'octubre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

S'activa el PROCICAT en fase d'alerta, per onada de calor

2 d'agost de 2018

S'activa en fase d'ALERTA el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) per Onada de calor. El llindar establert pel Servei Meteorològic de Catalunya es correspon amb la superació de la temperatura màxima diària de cada municipi establerta pel percentil 98 durant tres dies consecutius o més. El percentil 98 és el valor estadístic que indica que només el 2% de dies dels mesos d’estiu, la temperatura màxima ha estat superior a aquest valor.

Canvis a les ubicacions de les àrees de recollida selectiva

1 d'agost de 2018

Aquests dies, des de de l'Àrea de Medi Ambient s'està procedint a reubicar algunes de les noves àrees de reciclatge, que es van posar en funcionament a principis de maig. L'objectiu de les noves ubicacions és que siguin més pràctiques per a tots els veïns i que cobreixin millor les necessitats del municipi. Noves ubicacions: Al nucli urbà, s'ha col·locat l'àrea al carrer Migdia, més cap al nord d'on es trobaven en l'actualitat.

La Vespa de Galet, una espècie autòctona

30 de juliol de 2018

La Megascolia maculata, coneguda en català com a "Vespa de Galet" és un dels himenòpters més grans d'Europa, que pot arribar a mesurar fins a 4 centímetres. És una espècie autòctona de la fauna del Maresme, que pot ser visualitzada amb freqüència. La femella pot ser distingida per les seves grans taques grogues a la zona del cap.

Celebrada la setena edició de la Marxa Nocturna

30 de juliol de 2018

Gairebé una quarantena de persones van participar en la setena edició de la Marxa Nocturna de Sant Cebrià de Vallalta, celebrada aquest passat divendres, 27 de juliol. Els participants van valorar l'activitat molt favorablement, destacant el bon ambient en el qual es va realitzar la marxa i la ruta escollida, que constava de 13 quilòmetres i un desnivell de 400 metres.

En marxa el tractament fitosanitari per eliminar les herbes que creixen a les juntes dels paviments

30 de juliol de 2018

Dijous 26 de juliol es va posar en marxa el tractament de les herbes adventícies, que creixen entre les juntes dels paviments. Es calcula que en un temps aproximat de dues setmanes el producte s'haurà aplicat a totes les urbanitzacions, així com a la resta d'espais de titularitat municipal on és necessari actuar.

S'activa el pla ALFA de protecció contra incendis

27 de juliol de 2018

Avui s'ha activat a la nostra comarca el nivell 1 del pla ALFA . El Pla Alfa és el procediment operatiu que té establert el Cos d'Agents Rurals per definir les actuacions dels efectius de vigilància i prevenció d'incendis forestals desplegats sobre el territori, davant les situacions de perill d'incendi que es produeixin.

3x3 de bàsquet del costat del mar

26 de juliol de 2018

Sant Pol de mar celebra un 3x3 de bàsquet al costat del mar, que tindrà lloc el dia 4 d'agost des de les nou del matí fins a les set de la tarda i on s’englobaran totes les diferents categories. La data límit per inscriure’s és el 30 de juliol i el preu són 15 euros per jugador, en els que s’inclou la samarreta de l’esdeveniment.

Problemes amb el servei de recollida selectiva

26 de juliol de 2018

Des que el set de maig es va posar en marxa el nou Servei de recollida selectiva a Sant Cebrià de Vallalta han sorgit diverses problemàtiques que, en la seva majoria, no s'han pogut solucionar durant aquests gairebé tres mesos.

Vistamar celebra un cop més la seva tradicional festa de germanor d’agost

25 de juliol de 2018

Dissabte 4 d'agost Vistamar celebrarà la seva tradicional festa de germanor. Aquesta celebració, amb més de tretze anys d'història, és organitzada cada any per agost i és ja en un clàssic de la urbanització es torna a organitzar de la mà de la Penya Vistamar, una associació que fa més de quinze anys que existeix, amb el suport de l'Ajuntament de sant Cebrià.

Restablerta la cobertura de telefonia mòbil i les avaries amb la línia fixa

25 de juliol de 2018

Es dóna per tancada l'avaria de cobertura de mòbil i de línia fixa que estava afectant algunes zones del nostre municipi des de la tarda de diumenge. Aparentment, la causa de la incidència ha estat la font d'alimentació del repetidor. En aquests moments, sembla que totes les zones del municipi presenten restablerta la cobertura.

Registres del 41 al 50 de 1613
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 162 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219