Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dilluns, 25 de juny

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Punt d’informació mòbil sobre el Parc del Montnegre i el Corredor

11 de maig de 2018

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha treballat conjuntament amb el Parc del Montnegre i el Corredor i l’ADF Vallalta per donar més visió i funcionalitat al Punt d’Informació del parc en el nostre municipi.

Restriccions de trànsit a causa de l'IRONMAN

10 de maig de 2018

El pròxim dia 20 de maig de 2018 la prova esportiva IRONMAN passarà per sant Cebrià de Vallalta, de manera que s produiran restriccions de trànsit a la CRTA BV 5128 de 06'30 fins a 12'30 aproximadament.  Afectacions : - Accés i sortida de Castellar d'Índies: es farà pel lloc habitual. - Accés i sortida de Vistamar: es farà per el lloc habitual.

Sant Cebrià està a punt per al Casal d’Estiu Municipal 2018

10 de maig de 2018

Ahir, dia 9 de març, es va celebrar la reunió informativa del Casal d'Estiu Municipal d'enguany al menjador de l'escola El Pi Gros. Durant la reunió es va projectar una presentació de Power Point a les famílies que van assistir, amb la que es van explicar tots els detalls del proper casal d'estiu, així com l'horari base de les activitats.

Cadastre ja obliga a relacionar a les persones de manera elèctronica amb l'Administració pública

9 de maig de 2018

La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el seu article 14.2, disposa que “Estaran obligats a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit d'un procediment administratiu, almenys, els següents subjectes: Les persones jurídiques.

Els “dijous a la biblio” es consoliden com a espai d’oci i de lectura al municipi

7 de maig de 2018

Els "dijous a la biblio", que van sorgir com a novetat a l'octubre de l'any passat amb la voluntat de motivar a nens de diferents edats vers la lectura, s'han posicionat en el municipi com una de les extraescolars més populars.

Tot a punt per la XIX Setmana Sense Fum amb el lema “Viu a sac, sense tabac”

7 de maig de 2018

D’aquí poc tindrà lloc la Setmana Sense Fum, que es podrà seguir des de les xarxes amb els hashtags #ssfcat18 i #unfollowtabac i que tindrà lloc del 25 al 31 de maig.

Tall de subministrament d’aigua potable dimarts dia 8 de maig

7 de maig de 2018

Per la necessitat de realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució, SOREA informa que s’efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable. Dia: dimarts 8 de maig 2018 Horari estimat: 09:00 h a 19:00 h Zona afectada: C/ St. Damià, Montnegre, Padró, Torreblanca, Can Bartomet. Preguem disculpin les molèsties

Arrossada Popular

4 de maig de 2018

L’Ajuntament organitza, com ja és tradició, una nova edició de l’Arrossada Popular commemoració de Sant Isidre, el patró de la pagesia. Tindrà lloc el diumenge 13 de maig a les dues del migdia al pavelló. Els tiquets, que costen 15 euros, es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament fins al divendres 11 de maig. El menú per adults inclou amanida catalana, paella d’arròs mixta, postres, pa, beguda i cafè. Després de l’àpat, el cantant Lluís Serra amenitzarà la jornada amb una actuació musical.

El model de menjador ecològic de la llar d’infants El Rial, reconegut com a cas d’èxit

4 de maig de 2018

El model de menjador ecològic escolar instaurat a l’escola bressol El Rial de Sant Cebrià de Vallalta va ser un dels protagonistes del seminari “Ecocomedores: inspiración para un debate más amplio”, que va tenir lloc els dies 19 i 20 d’abril a l’Antiguo Convento de Santo Domingo de Guzmán, a La Laguna, Tenerife.

Modificació del termini de pagament de l'IVTM

3 de maig de 2018

Arrel dels problemes de distribució postal i de la manca de recepció per part dels contribuents dels documents de l'IVTM, s'ha considerat oportuna la modificació del termini de pagament de l'IVTM. Les noves dates del 4 de maig fins al 4 de juny. Aquesta pròrroga va sortir ahir publicada al BOP, i la informació està disponible en el web de la Diputació de Barcelona. Els contribuents es poden descarregar al web de l'ORGT l'imprès escaient en el següent enllaç: www.Orgt.

Registres del 41 al 50 de 1531
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 154 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219