Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 17 de gener

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

Se suspèn la segona edició de la festa del Mil·lenari per la Covid-19

11 de novembre de 2020


11112020_millenari

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta ha decidit suspendre la segona edició de la Festa del Mil·lenari que s’havia de celebrar aquest més de novembre. Degut a l’estat d’alarma sanitària encara vigent i les mesures confinatòries que hem de seguir, ens hem vist obligats a anul·lar la Festa del Mil·lenari que tant d’èxit va tenir l’any passat. Esperem poder-la recuperar el 2021 i celebrar novament els mil any d’història del municipi.

Subvencions per a projectes de lleure I esbarjo per a infants i adolescents

10 de novembre de 2020

Us informem que està oberta la convocatòria per a la concessió de subvencions en règim de concurrència competitiva en el marc de les bases reguladores específiques per a l’atorgament de subvencions per a projectes de lleure i esbarjo per a infants i adolescents de Sant Cebrià de Vallalta corresponents a l’any 2020. Aquestes subvencions estan destinades a finançar projectes/activitats que tinguin com a objectiu: •    Fomentar les iniciatives juvenils.

S’inicien les obres d’arranjament de l’esllavissada del carrer Garbí

9 de novembre de 2020


09112020_obres Garbí

Aquest dilluns 9 de novembre s’inicien els treballs d’arranjament de l’esllavissada que van provocar les darreres pluges i que va malmetre part del carrer Garbí a l’alçada del número 2. Aquestes obres obligaran a tallar l’accés al carrer Garbí cantonada Mestral. Els vehicles hauran d’accedir-hi pel carrer Gregal. Està previst que les obres tinguin una duració d’una setmana.

Actualització de la taxa de recollida i tractament de residus

6 de novembre de 2020


06112020_contenidors

El servei municipal de recollida i tractament de residus de Sant Cebrià de Vallalta té actualment un dèficit de 85.476,37€. Cal tenir present que per adaptar-nos als estàndards de reciclatge actuals, en el mandat anterior, es va realitzar un canvi en el model de recollida (primavera de l’any 2018) que va suposar un increment en el cost de gestió que no es va repercutir en el rebut de la taxa municipal.

El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià els dijous 5 i 19 de novembre

5 de novembre de 2020


05112020_bibliobus

El servei de Bibliobús serà a Sant Cebrià els dijous 5 i 19 de novembre Us informem que per motius de la pandèmica Covid-19, s’han reestructurat de nou els horaris de servei dels bibliobusos per tal que aquests visitin un únic municipi al dia. Això ha obligat al Bibliobús a reajustar els horaris que s’havien aplicat a partir de la represa del servei i a disminuir la freqüència de pas en totes les rutes però ampliant l’horari per atendre a més persones.

Donació de sang aquest divendres de 17 a 21h

3 de novembre de 2020


03112020_donacio sang

La situació actual de la pandèmia per la Covid-19 està fent que torni a haver-hi una devallada en les donacions de sang. Per això aquest divendres el Banc de Sang i Teixits serà a Sant Cebrià de Vallalta per recollir donacions. En concret serà divendres de 17 a 21h. al Casal d’Avis del municipi, a l’Avinguda Maresme, 8. Per complir amb les mesures de seguretat cal reservar cita a wwww.donarsang.gencat.cat Recorda, ets donant de sang; #etsIMPRESCINDIBLE

Les 3 propostes més votades dels primers pressupostos participatius de la història de Sant Cebrià de Vallalta

2 de novembre de 2020


02112020_pressupostos participatius

Ja es coneixen les 3 propostes més votades dels primers pressupostos participatius de la història de Sant Cebrià de Vallalta. D’entre les 10 propostes presentades ( i validades pels tècnics municipals que formen part de la comissió de seguiment) per la ciutadania al llarg del procés, la votació popular ha decidit: 1.- Instal·lació de proteccions solars als patis de l’Institut-Escola El Pi Gros. 2- Millores a la Biblioteca escolar.

Correus confirma que el servei al municipi seguirà com fins ara tot i les mesures de reorganització interna

29 d'octubre de 2020


29102020_correus

L’Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta, davant les notícies publicades en alguns mitjans de comunicació i en les quals CCOO i UGT denuncien que Correus no repartirà a Sant Cebrià de Vallalta, s’ha posat en contacte amb l’empresa per demanar explicacions. Segons ha confirmat Correus “no es tancarà l’oficina de Sant Cebrià, que continuarà com fins ara al carrer Matas, 5; amb el mateix horari d’atenció al públic. Així mateix, el repartiment del correu es farà com fins ara per part dels carters.

Certificat autoresponsable de desplaçament

28 d'octubre de 2020

El passat 25 d'octubre va entrar en vigor a tot Catalunya la restricció a la mobilitat nocturna des de les 22h fins les 6h decretada per la Generalitat. Recorda que, si estàs dins del grup d'excepcions i necessites moure't en l'horari restringit, has de portar amb tu el certificat autoresponsable de desplaçament. A continuació et facilitem l'enllaç on el trobaràs i un pdf adjunt per descarregar-te'l. https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, i els centres d’estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19

28 d'octubre de 2020

La Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajuts específica per a activitats de restauració i centres d’estètica i bellesa que s’han vist afectades al tancament després de les noves mesures de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la Covid-19. En el següent enllaç hi trobareu tota la informació corresponent per beneficiar-vos de l’ajut: http://ccam.gencat.

Registres del 41 al 50 de 1263
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 127 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219