Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 12 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

La cuca peluda del suro

2 de juliol de 2019


Cuca del suro

Durant aquests darrers dies, a les comarques de la Selva, del Maresme i del Vallès oriental, estem presenciant un fenomen cíclic, l’explosió demogràfica de la cuca peluda del suro (Lymantria dispar). És una plaga autòctona, que succeeix cada 7-9 anys, tot i que a Catalunya, segons Sanitat Forestal, en feia 20 anys que no passava. Als carrers de molts pobles, com Sant Cebrià de Vallalta, trobem moltíssimes arnes, de color marronós (que són els mascles), les femelles són de color blanc.

Actualització alerta onada de calor i risc d´incendis

28 de juny de 2019


Mapa

Actualització alerta onada calor: avui 28 i demà 29 les temperatures tocaran sostre. Màximes de 35 a 36°C costa i 37 a 39°C interior comarca. El risc potencial incendi augmentarà d'alt a MOLT ALT el cap de setmana. És manté alerta fins el 30/06/19 a les 21h

Homenatge a la Neus Marquès, Directora del CEIP el Pi Gros

28 de juny de 2019


Entrega placa

Avui, 28 de juny del 2019, s’ha dut a terme un homenatge a la Neus Marquès i Soler, directora del CEIP El Pi Gros, per agrair-li la gran tasca realitzada com a docent. El recorregut de la Neus Marquès en l’àmbit de l’educació del nostre poble ha sigut molt llarg i ple d´encerts. S’ha volgut fer aquest petit homenatge pels últims 14 anys com a Directora, regalant-li una placa, una planta i un bonic poema escrit per l´Antonia Benítez.

La fibra òptica ja és una realitat

28 de juny de 2019


Fibra òptica

Ja tenim la fibra òptica a Sant Cebrià de Vallalta. El passat dia 28 de maig, es van iniciar el treballs de desplegament per Telefònica de la xarxa d’accés de nova generació mitjançant fibra òptica a tot el municipi. Ja s’estan realitzant tasques tant al nucli de la població com a totes les urbanitzacions. El compromís de la companyia telefònica és la de finalitzar la xarxa per tot el municipi durant l’útim trimestre de l’any en curs.

Important! Avui 27 de juny servei de Bibliobús interromput

27 de juny de 2019


Bibliobús

Aquest dijous 27 de juny ens hem trobat que el vehicle del Bibliobús Montnegre té una incidència mecànica fet que aquest matí no poguem donar servei a Sant Cebrià.

Voluntariat d´acompanyament en la malaltia

26 de juny de 2019


Logo AECC

El proper divendres 28 es durà a terme a Mataró una jornada de voluntariat d´acompanyament a domicili o a l´àmbit hospitalari en oncologia i al final de la vida. Les inscripcions són gratuïtes. Adjuntem tota la informació.

Activada l'Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya PROCICAT per onada de calor generalitzada

26 de juny de 2019


Onada de calor

Degut a les altes temperatures que estem patint aquests dies, la Generalitat ens ofereix els següents consells i ens indica que prenguem nota de la situació d´aquests dies. "Alerta per onada de calor. Superació llindar d'avis {35°C costa i 37°C interior Maresme}. Vàlida des de les 10h del 26/06/19 fins 21h del 30/06/19"

Sant Cebrià rep un any més la Flama del Canigó de la mà dels nostres amics de Saint Cyprien du Roussillon

26 de juny de 2019


La flama

SANT JOAN 2019 El nou govern enceta la seva legislatura amb la celebració de la tradicional revetlla de Sant Joan 2019, encapçalat per l’alcalde Albert Pla i els seus regidors d’ERC Anna Basas, Anna Rodón, Jordi Armengol, juntament amb Jordi Marqueño i Isabel Vico de Junts per Catalunya. El passat cap de setmana, Sant Cebrià de Vallalta va celebrar, de la mà del CESC, els onze anys de l'arribada de la Flama del Canigó al nostre municipi.

El nostre alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´Arenys de Munt conviadat pel nou govern

26 de juny de 2019


Alcaldes

El passat 24 de juny el nostre Alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´en Roca d´Arenys de Munt, convidat pel govern d´en Josep Sànchez, company de partit (ERC). L’origen de la Fira de la Cirera d’en Roca es remunta a final del segle XIX, quan degut a la fil•loxera es van haver d’abandonar molts camps dedicats al cultiu de la vinya i els pagesos van haver de treballar en d’altres activitats.

L´Ajuntament torna a tenir penjada la pancarta "Llibertat Presos Polítics"

25 de juny de 2019


Pancarta Presos Polítics

L´Ajuntament de Sant Cebrià torna a penjar la pancarta per a la Llibertat dels Presos Polítics. La Junta Electoral va obligar despenjar-les durant la campanya electoral però passades les eleccions, i quedant palès que tenim un Ajuntament majoritàriament sobiranista oferim el nostre absolut suport als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

Registres del 71 al 80 de 1882
« Pàgina 8 »  [ 1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219