Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
dimarts, 16 de juliol

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

“Cartes de la mare i del pare”, el nou taller de Marianna Trichini a l’escola bressol

22 de març de 2019

Des de l’AMPA de l’escola bressol El Rial neix un nou projecte. Es posa avui en marxa i es tracta d’un taller per famílies i obert a tothom, que s’anomena “Cartes de la mare i del pare”. En aquest, l’experta Marianna Trichini, llicenciada en ciències de pedagògiques de l’educació i experta en l’acompanyament a la criança,  proposarà diferents temàtiques als pares i mares participants, que es treballaran a partir de dibuixos simbòlics.

Xerrada sobre Salut Mental des de la Llar

22 de març de 2019

L'Hospital de Calella organitza una xerrada col·loqui sobre Salut Mental des de la Llar, organitzada per l'Associació de Voluntaris i Amics de l'Hospital i l'Associació positiva amb el suport de la CSMS. Serà a càrrec de Cristina Paéz Cot, autora d'Ales de paper, amb l'objectiu d'abordar el paper que les famílies i professionals tenen en la Salut Mental de la llar.

Experiències al voltant de formatges artesans, a Can Coris

22 de març de 2019

El pròxim divendres, dia 29 de març, Josep Maria Puigvert i Sílvia Rodríguez ens parlaran sobre experiències al voltant de formatges artesans. La xerrada, que serà introduïda per Salvador Sauleda, tindrà lloc a Can Coris a les 19.30 h i està organitzada per Òmnium Cultural de la Vallalta amb la col·laboració dels ajuntaments de Sant Cebrià i Sant Pol.

Afectacions al trànsit i a l'aparcament per la Festa del Mil·lenari

21 de març de 2019

Amb motiu de la Festa del Mil·lenari, que tindrà lloc el pròxim cap de setmana, des de l’Ajuntament es comunica que hi haurà les següents afectacions en alguns carrers:  Prohibit estacionar i circular: Des de dissabte 23 de març a les 07:00 del matí i fins les 22:00 de diumenge 24 de març.

Afectacions al trasnport durant La Volta Ciclista

21 de març de 2019

El pròxim dilluns dia 25 de març de 2019 la Volta Ciclista Catalunya, passarà per Sant Cebrià de Vallalta: La carretera BV5128 es tallarà a les 15’50 h amb una durada aproximada d’una hora, per aquest motiu el transport interurbà es veurà afectat. Un cop oberta la carretera, el transport continuarà amb el seu horari normal. La major afectació serà pels usuaris de l’escola, ja que coincideix amb la sortida dels alumnes a les 16’30 h .

Xocolata a Vistamar aquest dissbate

14 de març de 2019

Aquest dissabte dia 16 de març la Penya Vistamar celebra una xocolatada a la zona esportiva de la seva urbanització a les 17.30 h. L’activitat està oberta a tothom, adreçada a tots aquells a qui els vingui de gust passar una estona gaudint de la xocolata en companyia i és gratuïta. 

Projecte de la nova zona lúdic esportiva a Sant Cebrià, un espai per a la cohesió social

12 de març de 2019

El projecte per a la nova àrea lúdic-esportiva a la zona del pavelló municipal ja és a punt. En el projecte es contempla un nou complex municipal que sigui de capaç de satisfer les necessitats d’usuaris de diverses edats. La primera de les actuacions va ser la instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol municipal, el passat desembre.

Sant Cebrià commemora el Dia de la Dona amb dos actes en clau femenina

11 de març de 2019

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, el divendres 8 de març es va dur a termem un “Open Futfem”. Una activitat que va consistir en un entrenament gratuït de futbol femení per part de les exjugadores del Futbol Club Barcelona obert a totes les dones que volguessin participar. Una iniciativa perquè les cebrianenques poguessin gaudir de l’esport, celebrant el seu dia.

Noves reformes al pavelló, l’escola bressol i al carrer Narcís Monturiol

11 de març de 2019

Alguns equipaments i carrers municipals experimentaran, d'aquí a poc temps, noves millores gràcies a les subvencions atorgades a l'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta dins el Programa Complementari de Reforma i Millora d'equipaments locals del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019.

El dia 7 d’abril l’AECC celebra un dinar contra el càncer

8 de març de 2019

El pròxim dia 7 d’abril l’AECC , en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Cebrià, l’ADF i Protecció Civil municipal, celebrarà un dinar a Sant Cebrià per a recollir fons per la lluita contra el càncer, a partir de les 14.30 h al pavelló municipal. Per un preu de 15 € els assistents podran gaudir d’un dinar complet i de les actuacions d’El cor country de l’Alt Maresme, Ball en Línia i la música de Lluís Serra.

Registres del 81 al 90 de 1824
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 183 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219