Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta
diumenge, 17 de novembre

Cercar a la web

Altres IdiomesIniciMapa webContacteVisita el nostre canal de FacebookVisita el nostre canal Flickr

Notícies

            

El nostre alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´Arenys de Munt conviadat pel nou govern

26 de juny de 2019


Alcaldes

El passat 24 de juny el nostre Alcalde Albert Pla va assistir a la Fira de la Cirera d´en Roca d´Arenys de Munt, convidat pel govern d´en Josep Sànchez, company de partit (ERC). L’origen de la Fira de la Cirera d’en Roca es remunta a final del segle XIX, quan degut a la fil•loxera es van haver d’abandonar molts camps dedicats al cultiu de la vinya i els pagesos van haver de treballar en d’altres activitats.

L´Ajuntament torna a tenir penjada la pancarta "Llibertat Presos Polítics"

25 de juny de 2019


Pancarta Presos Polítics

L´Ajuntament de Sant Cebrià torna a penjar la pancarta per a la Llibertat dels Presos Polítics. La Junta Electoral va obligar despenjar-les durant la campanya electoral però passades les eleccions, i quedant palès que tenim un Ajuntament majoritàriament sobiranista oferim el nostre absolut suport als presos, preses, exiliats i exiliades polítiques.

21 de juny: Dia mundial de l'ELA

21 de juny de 2019

Avui és el dia mundial de l´ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica). L´Ajuntament de Sant Cebrià s´afegeix a aquesta causa fent un gest per l´ELA.   Fundació Miquel Valls #fesungestperlela

Pacte entre ERC i JxCAT

21 de juny de 2019


Regidors

ERC Sant Cebrià i JxCat Sant Cebrià arriben a un pacte per poder governar conjuntament els propers 4 anys. Creiem fermament que les dues forces polítiques es complementen per poder garantir un bon equip de treball. Ens trobem en la primera setmana del nou mandat i ja hem començat a moure´ns per poder ser el més eficients possibles, quant abans millor. Som conscients de la gran responsabilitat que tenim entre mans i que només pot anar bé amb un govern ferm.

Obres de millora i d'adequacions al carrer Narcís Monturiol

3 de juny de 2019

El passat dilluns 20 de maig es van posar en marxa una sèrie d'actuacions en el carrer Narcís Monturiol, amb l'objectiu d'implementar millores i adequacions en un dels carrers més antics de Sant Cebrià. En les obres que s'hi estan duent a terme es dotarà el carrer d'una nova pavimentació, amb una calçada única formada per llambordes, tant pel que fa al tram de vianants com en el de circulació de vehicles.

Informació d'interès sobre el Casal d'estiu 2019

30 de maig de 2019

Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, el Casal d’estiu d’enguany està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives. A més, aquest any la temàtica és ben original i girarà entorn de la troballa d’un nou planeta que sembla que té les condicions per ser habitable i, per tant, es busquen voluntaris aventurers per construir allà una nova vida.

SOREA no oferirà servei a Sant Cebrià el pròxim 7 de juny

30 de maig de 2019

SOREA romandrà amb l’oficina tancada en el nostre municipi el pròxim 7 de juny. No obstant això, el servei d’atenció telefònica al client per a gestions comercials és el 900 405 070 i funciona sempre en horari de dilluns a divendres de 8 a 21 h. També resta obert, les 24 h tots els dies de l’any, el servei d’atenció al client en cas d’incidències o avaries: 900 304 070. 

“Diverso”, el nou servei gratuït que farà de Sant Cebrià un municipi inclusiu per a tots els col·lectius

29 de maig de 2019

Sant Cebrià compta des del mes d'abril amb un servei de planificació i assessorament gratuït per adaptar el municipi a les necessitats de les persones i famílies amb diversitat funcional. Un servei que es fa de la mà de Mamas·g amb el projecte "Diverso", que vetlla perquè els equipaments i productes municipals puguin ser adaptats amb un enfocament cap a tota classe de persones.

Tot a punt pel Casal d’estiu: reunió al menjador del Pi Gros dijous 30 de maig

29 de maig de 2019

Tot està a punt per a una nova edició del Casal d’estiu de Sant Cebrià. Amb objectiu de donar a conèixer tots els detalls d’aquest, demà dijous dia 30 es farà una reunió informativa a les 19 h al menjador de l’escola El Pi Gros.  Gestionat per Àbac Serveis Pedagògics, aquest servei d’estiu està enfocat a nens de 3 a 14 anys i treballa l’aprenentatge a través de la pedagogia participativa, duent a terme activitats i dinàmiques lúdiques i participatives.

Curs gratuït d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials

29 de maig de 2019

Arrenca un nou curs subvencionat al 100% d’Atenció sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Es tracta d’una formació oficial, dirigida a persones que es trobin en situació d’atur, que dóna accés a feines de cuidador/a de persones dependents en institucions, gericultur/a o persona a càrrec de minusvàlids físics, psíquics i sensorials.

Registres del 81 al 90 de 1884
« Pàgina 9 »  [ 1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | ... | 189 ]RSS 2.0

Amb la col·laboració de:
Diputació de Barcelona
Ajuntament de Sant Cebrià
AJUNTAMENT DE SANT CEBRIÀ DE VALLALTA| C/ Centre núm. 27 - 08396 - Sant Cebrià de Vallalta | Telf. contacte: 937631024 Fax: 937630219