Cap de setmana de tapes en el marc de la Fira de la Tardor i del Bolet

Dimecres, 26 d’octubre de 2016

Coca gratinada de bolets amb ceba confitada i formatge de cabra, remenat de bolets amb mongetes del ganxet, pastisset de crema de llimona amb fruits vermells, mini hamburguesa de botifarra farcida de moniato amb castanya o porc senglar amb rovellons. Aquest són alguns dels set platets que es podran tastar per només vuit euros del divendres 4 al diumenge 6 als establiments de restauració del municipi que s'han sumat al Tastet de Tardor, que s'ha batejat com a Gimcana Sant Cebrià Tast. Per a participar-hi hauràs de comprar la butlleta als locals que hi participen. El tastet es pot gaudir individualment, en parella o per grup, però és obligatori realitzar-lo com a mínim en quatre establiments diferents. Els propietaris dels restaurants o comerços que hi prenen part faran una pregunta curiosa sobre l'establiment als clients per poder fer el tastet amb l'objectiu de conèixer la història del comerç local d'una manera desenfadada. Una vegada emplenada la butlleta s'haurà de dipositar en una urna de la Fira de la tardor i del Bolet, que tindrà lloc el diumenge al Parc Puigvert. L'establiment que hagi obtingut més vots rebrà un diploma de reconeixement.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:37