Els tiquets per al sopar de Cap d'Any ja es poden adquirir

Dijous, 8 de desembre de 2016

Embotis i assortiment de patés, pernil ibèric d'encenall amb formatge manxego, coca del Maresme amb pa amb tomàquet i góndola de pinya amb fruits del mar. Aquests seran els entrants del sopar de Cap d'Any, que inclourà medalló de xai del Montseny farcit de bolets amb salsa de mel o llobarro al forn amb llit de patates "Panadera" com a segons plats. Uns postres especials, torrons i el tradicional raïm completaran el menú. Els tiquets per al sopar, que es farà com sempre al pavelló, tenen un cost de 30 euros si es compren abans del 24 de desembre i de 35, del 27 al 30 de desembre. El menú dels infants, que inclou canelons, cuixetes de pollastre al forn amb patates i postres, costa deu euros. El duet Maskdos amenitzarà amb versions de grans clàssics la vetllada, que es clourà amb dj.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:37