Avui s'acaba el termini per comprar els tiquets per al Sopar de Cap d'Any a preu reduït de 30 euros. A partir de la setmana vinent, aquests tiquets costaran cinc euros més. Una vetallada a la qual ja s'hi han inscrit gairebé 350 persones en un èxit sense precedents els darrers anys. El menú per als adults consta d'embotits i assortiment de patés, pernil ibèric d'encenall amb formatge manxego, coca del Maresme amb pa amb tomà quet i góndola de pinya amb fruits del mar com a entrants i medalló de xai del Montseny farcit de bolets amb salsa de mel o llobarro al forn amb llit de patates "Panadera" de segon plat. Uns postres especials, torrons i el tradicional raïm completaran aquest suculent menú. El menú dels infants, que inclou canelons, cuixetes de pollastre al forn amb patates i postres, costa deu euros. El duet Maskdos amenitzarà amb versions de grans clà ssics la vetllada, que es clourà amb dj.