La Fira de la Tardor i del Bolet desembarca amb un ampli ventall de propostes gastronòmiques

Dimarts, 18 d’octubre de 2016

El món de la gastronomia serà la gran protagonista de la Fira de la Tardor i del Bolet de Sant Cebrià, que tindrà lloc el diumenge 6 de novembre de deu del matí a set de la tarda. Durant tot el dia hi haurà el tradicional mercat del vi i del formatge, així com parades de venda de castanyes i altres productes artesans relacionats amb la tardor. També hi haurà una exposició de bolets realitzada pels alumnes de l'Escola El Pi Gros.

A la fira s'habilitaran tres espais. A l'adreçat als infants es faran tallers de manualitats per crear titelles o castanyes. Després els més menuts tindran l'oportunitat de fer una pizza de bolets amb l'empresa Petit Xef, un habitual de la cita. A l'espai gastronòmic, l'entitat Sant Cebrià Actiu, en col·laboració amb la Colla del Senglar de Sant Cebrià, oferirà un esmorzar de forquilla amb els bolets com a ingredient principal durant tot el matí. Virginia Morillo, de Nutricooks, ens explicarà quins són els aliments de temporada a la tardor en una conferència didàctica per agafar idees a l'hora de cuinar. La cuinera cebrianenca Mònica Serra celebrarà el tradicional taller de cuina aprofitant els productes que tenim al nostre abast per aquesta èpòca. A l'escenari principal, la companyia Parranda organitzarà l'espectacle 'Queviures' en una actuació ininterrompuda que abraçarà tota la jornada. El lliurament del premiat/da del sorteig de la panera 'La tardor a la taula' entre els assistents a la fira que hagin participat en alguna de les activitats o hagin comprat en alguna parada i del Segon Concurs de la Imatge de la Fira de l'any vinent clouran una jornada que tindrà com a fi de festa una xocolatada popular.


Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:37