La Fira de la Tardor i del Bolet de Sant Cebrià , que s'havia de celebrar demà al parc Puigvert, es farà finalment al pavelló per previsió de pluges. Totes les activitats es mantenen i durant tot el dia hi haurà el tradicional mercat del vi i del formatge, aixà com parades de venda de castanyes i altres productes artesans relacionats amb la tardor. També hi haurà una exposició de bolets realitzada pels alumnes de l'Escola El Pi Gros i la Mostra de Bolets a cà rrec del micòleg Manel Monjonell. A la fira s'habilitaran tres espais. A l'adreçat als infants es faran tallers de manualitats per crear titelles o castanyes. Després els més menuts tindran l'oportunitat de fer una pizza de bolets amb l'empresa Petit Xef, un habitual de la cita. A l'espai gastronòmic, l'entitat Sant Cebrià Actiu, en col·laboració amb la Colla del Senglar de Sant Cebrià , oferirà un esmorzar de forquilla amb els bolets com a ingredient principal durant tot el matÃ. Virginia Morillo, de Nutricooks, ens explicarà quins són els aliments de temporada a la tardor en una conferència didà ctica per agafar idees a l'hora de cuinar. La cuinera cebrianenca Mònica Serra celebrarà el tradicional taller de cuina aprofitant els productes que tenim al nostre abast per aquesta èpòca. A l'escenari principal, la companyia Parranda organitzarà l'espectacle 'Queviures' en una actuació ininterrompuda que abraçarà tota la jornada. El lliurament del premiat/da del sorteig de la panera 'La tardor a la taula' entre els assistents a la fira que hagin participat en alguna de les activitats o hagin comprat en alguna parada i del Segon Concurs de la Imatge de la Fira de l'any vinent clouran una jornada que tindrà com a fi de festa una xocolatada popular.