Sant Cebrià acull la presentació de les Jornades gastronòmiques de la cuina del Bolet del Maresme 2016

Dilluns, 24 d’octubre de 2016

Sant Cebrià es va convertir dijous passat en l'epicentre del món del bolet de la comarca en acollir per primer cop la presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Cuina del Bolet del Maresme, que s'han iniciat ara i que es clouran a finals de novembre. La Hacienda va ser l'espai escollit per fer la presentació d'aquest esdeveniment culinari en el qual hi participen restaurants de setze municipis del Maresme, a banda de Sant Cebrià. L'acte, que va estar presidit per l'alcaldessa Sònia Scafa i la regidora de Cultura, Cristina Romero, va reunir el president del Consell Comarcal, Miquel ??ngel Martínez, el president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Joaquim Arnó, i una àmplia representació d'alcaldes, regidors i restauradors de la comarca. Després dels parlaments protocolaris, el micòleg Manel Monjonell, president de l'Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, va fer una breu conferència parlant dels tipus dels bolets que podem trobar al Maresme i en aquest sentit va advertir que cal anar amb cura perquè també n'hi ha de tòxics. La jornada es va tancar amb un tastet de diferents plats amb el bolet, com no podia ser d'una altra manera, com a gran protagonista a càrrec dels cuiners de La Hacienda. Podeu veure el recull de fotos clicant AQUÍ.

Darrera actualització: 29.01.2021 | 12:37