Sant Cebrià es converteix en l'epicentre de la cuina ecològica
L'Escola Bressol El Rial, centre pioner a Catalunya en l'elaboració de menús ecològics, va acollir dissabte el I Concurs de Cuina Saludable, Ecològica i Sostenible per a cuiners i cuineres de menjadors escolars. El certamen, que va acollir professionals de Catalunya, PaÃs Valencià , l'Aragó i les Canà ries, va servir per descobrir noves i creatives propostes culinà ries per als menús escolars seguint criteris de sostenibilitat amb aliments exclusivament ecològics i de proximitat afavorint els productors locals. El jurat format per professionals van premiar la cuinera Paula Calvo de l'Escola Can Manent de Cardedeu per les "Mongetes del Carai estofades amb verdures". El jurat dels usuaris, integrat només per nens i nenes, van considerar la "Lassanya de llenties i blat forment" del cuiner Xavier Soria de l'Escola El Martinet de Ripollet com el millor plat del concurs. Els productors, en canvi, es van decantar per l'"Arròs amb pèsols i naps" de LluÃs Gargallo de l'Escola Els Ports de Morella (Castelló).